7 September

Pracovník back office – značkové pojištění (m/ž)

Modul Servis s.r.o.
Dopravní 139/33, Plzeň, – Nová Hospoda
Modul Servis je velmi rychle expandující stabilní společnost, která má významné postavení ve svém segmentu na českém trhu a patří mezi TOP 10 pojišťovacích makléřů v ČR. Jsme společnost, která chce ukázat lidem, že pojištění je smysluplný produkt, pokud je správně sjednáno. Naše portfolio služeb se neustále rozvíjí, proto do našeho týmu hledáme kolegu/ni na pozici:

Pracovník back office – značkové pojištění (m/ž)

Hledáme spolehlivou administrativní posilu pro svět pojištění vozidel!

Správně nastavené pojištění dokáže klientům ve chvíli, kdy nastane problém, ušetřit spoustu starostí. Aby ale vše fungovalo tak, jak má, stojí za každou pojistnou smlouvou také pečlivá a dobře zvládnutá administrativa.

A právě tady budete mít důležitou roli Vy. Budete se starat o to, aby byly pojistné smlouvy správně zpracované, dokumentace kompletní a požadavky autosalonů i klientů včas vyřízené.

Pokud máte rádi pořádek, jasně nastavené postupy a pravidelnou agendu, ve které můžete mít věci pod kontrolou, tahle práce by mohla být přímo pro Vás!

Co bude Vaší náplní práce?

• Zadávat, kontrolovat a aktualizovat údaje v interních systémech.
  • Kontrolovat a zpracovávat smluvní dokumentaci.
  • Telefonicky komunikovat s prodejci v autosalonech a s našimi klienty při řešení běžných požadavků.
  • Podporovat naše prodejce při sjednávání pojištění a být jejich spolehlivou administrativní oporou.
  • Hlídat termíny, správnost údajů a kompletnost dokumentace.
  • Pracovat podle nastavených postupů a starat se o to, aby vše bylo správně a včas vyřízené.

Co od Vás očekáváme?

• Uživatelskou znalost práce na PC.
  • Pečlivost, spolehlivost a zodpovědnost.
  • Příjemné a profesionální vystupování v komunikaci po telefonu.
  • Chuť naučit se orientovat v oblasti pojištění.
  • Nemusíte mít zkušenosti z pojišťovnictví – vše potřebné vás naučíme.

Co Vám nabízíme?

• Důkladné zaškolení a podporu při startu – všechno vás rádi naučíme.
  • Zázemí stabilní a uznávané společnosti.
  • Moderní, klimatizované pracovní prostředí s možností parkování.
  • Širokou škálu firemních benefitů.
  • Možnost nástupu ihned.

Chcete do toho jít s námi? Ozvěte se nám a pojďme se společně potkat.

Mobilní telefon, Sleva na firemní výrobky/služby, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na vzdělání, Firemní akce

Who's looking:
Modul Servis s.r.o. (Employer)
Job location:
Dopravní 139/33, Plzeň, – Nová Hospoda