2 September

Odborná asistentka

RESPECT, a.s.
Pod Krčským lesem 2016/22, Praha, – Krč
Makléřská společnost RESPECT, a.s. patří mezi přední zprostředkovatele služeb v oblasti pojištění firem a podnikatelů již od roku 1993. Jsme pyšní na naše zaměstnance, kteří se nebojí převzít odpovědnost, mají týmového ducha, dlouhodobě pracují na svém rozvoji, průběžně se vzdělávají. Pokud hledáte stabilního, férového zaměstnavatele a vyznáváte stejné hodnoty, máte u nás dveře otevřené. Dejte nám o sobě vědět, těšíme se na setkání.

Hledáme odbornou asistentku, která má ráda pořádek, umí si dobře zorganizovat práci a nezalekne se ani agendy, u které je potřeba trochu přemýšlet a dohledávat souvislosti.

Budete pracovat především s pojistnými smlouvami, dokumenty a údaji v našich interních systémech. Část práce je administrativní a kontrolní, zároveň ale potřebujeme člověka, který si umí všimnout, když něco nesedí, zjistit proč a dotáhnout věc do konce.

Co budete dělat:

• evidovat a aktualizovat pojistné smlouvy v interním systému,
  • kontrolovat správnost údajů, dokumentů a plateb,
  • zpracovávat podklady související s pojistným a provizemi,
  • dohledávat a řešit nesrovnalosti,
  • komunikovat s pojišťovnami, našimi pobočkami a kolegy z dalších týmů,
  • evidovat a kontrolovat předpisy pojistného,
  • řešit reklamace nevyplacených provizí,
  • připravovat podklady a poskytovat administrativní podporu brokerům,
  • hlídat, aby svěřená agenda byla kompletní a správně zpracovaná.

Koho hledáme:

Hledáme někoho, kdo je pečlivý, spolehlivý a systematický. Nemusíte znát pojišťovnictví – potřebnou odbornost Vás postupně naučíme. Důležitější pro nás je, jak k práci přistupujete.

Potřebujeme, abyste:

• si uměl/a dobře zorganizovat větší množství úkolů,
  • byl/a pečlivý/á a všiml/a si, když něco nesedí,
  • dokázal/a si samostatně dohledat potřebné informace,
  • uměl/a pracovat podle nastavených postupů, ale zároveň nad svou prací přemýšlel/a,
  • dotahoval/a úkoly do konce,
  • zvládal/a komunikaci a spolupráci s kolegy i externími partnery.
  • Výhodou je předchozí zkušenost z administrativy, back office, provozu, financí, pojišťovnictví nebo jiné podobné agendy. Hodit se Vám bude také dobrá znalost Excelu.

Pozice je vhodná pro člověka, kterého baví odborná administrativa a chce se postupně naučit složitější agendu, ne jen mechanicky zpracovávat jednotlivé úkoly.

Co nabízíme

• stabilní zázemí české společnosti s více než 30letou tradicí,
  • důkladné zaučení do pojišťovnictví a naší interní agendy,
  • možnost postupně získat odborné znalosti a převzít samostatnější agendu,
  • přátelský tým a podporu zkušenějších kolegů,
  • flexibilní pracovní dobu a po zaučení možnost home office,
  • pestrou škálu benefitů – Multisport kartu, stravenkový paušál, 3 sick days, 3 dny osobního volna, 5 týdnů dovolené, penzijní připojištění a další.

Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Sleva na firemní výrobky/služby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Vlastní organizace náplně práce, Vyhrazený čas na inovace, Rozjezd zcela nového projektu

Who's looking:
RESPECT, a.s. (Employer)