Do našeho týmu hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici
VEDOUCÍ DOMOVA pro klienty s autismem.
Pozici obsazujeme pro náš nově zrekonstruovaný domov v Libčicích nad Vltavou, kde provozujeme sociální službu DZR (Domov se zvláštním režimem) v režimu 24/7 pro 6 stálých klientů, kteří v domově žijí.
Klienti našeho domova v Libčicích jsou dospělí muži s poruchou autistického spektra a mentálním hendikepem. Způsobem komunikace je pro naše klienty chování. Objevuje se tzv. chování náročné na péči, tj. křik, zraňující nebo sebezraňující chování, poškozování vybavení aj. Naším úkolem je eliminovat spouštěče, kterými jsou stres, změny v zaběhnutých rutinách, bolest či frustrace.
Co budete mít jako vedoucí domova nastarosti:
Budete zodpovídat za kvalitu poskytované služby v souladu s nastavenými metodikami. Podporou vám bude hlavní metodik NAUTIS, supervizor služby a sociální pracovník.
Budete vést tým zhruba 15ti osobních asistentů, řešit obsazení služby, personální otázky a nábor zaměstnanců (ve spolupráci s HR oddělením).
Budete komunikovat se zákonnými zástupci klientů.
Budete zodpovídat za provozně technický chod domova ve spolupráci s provozním manažerem NAUTIS.
Budete pracovat v přímé péči o klienty v rozsahu několika směn v měsíci.
Co byste měl/a splňovat:
Co Vám můžeme nabídnout:
Zaujala Vás naše nabídka a chcete se o pozici ucházet?
Prosím zašlete nám Vaše CV a Motivační dopis, ve kterém zodpovíte zejména tyto otázky:
Uvítáme i reference, tj. kontakty na bývalého nadřízeného, kolegu nebo člena týmu.
Těšíme se na setkání.
Cell phone, Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Bonuses, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook, Cafeteria, Discount on company products / services