Vyvíjíme a vyrábíme špičkové 3D tiskárny, které si díky důrazu na kvalitu a spolehlivost získaly dobré jméno po celém světě a napříč různými obory. Nechceme se ale zastavit. Neustále zkoumáme nové možnosti, zkoušíme nové technologie a posouváme naše produkty dál. Proto hledáme zkušeného inženýra nebo inženýrku, kteří se na naše řešení podívají novýma očima, nebudou se bát zpochybnit zaběhnuté postupy a pomohou nám posunout konstrukci 3D tiskáren zase o kus dál.
Koho hledáme?
Seniorita pro nás neznamená jen počet odpracovaných let. Hledáme člověka s hlubokými technickými znalostmi, který umí převzít odpovědnost za projekt a dotáhnout ho do od návrhu až k funkčnímu řešení.
Co byste měli umět a znát:
- Silný teoretický základ: Máte ukončené VŠ vzdělání v oboru strojního, fyzikálního nebo mechatronického inženýrství. Očekáváme pokročilou znalost inženýrské mechaniky, termodynamiky (topení a chlazení) a materiálového inženýrství.
- Pokročilou znalost 3D CAD a přesah do simulací: Ovládáte 3D modelování a tvorbu kompletní výkresové dokumentace. Dokážete operativně modifikovat CAD data na základě výstupů ze statických a dynamických simulací i modálních analýz.
- Samostatný a iniciativní přístup: Technické výzvy umíte řešit systematicky a sebejistě. Dokážete samostatně řídit úkoly od definice okrajových podmínek a sběru dat až po finální realizaci a zavedení do sériové výroby s ohledem na DFM (Design for Manufacturing).
- Schopnost týmové spolupráce a komunikace: Umíte dobře fungovat v týmu, koordinovat vývoj s navazujícími odděleními (Elektro, FW, Nákup, Kvalita, Výroba) a technické detaily samostatně řešit i s externími dodavateli.
Plusové body získáte za:
- Hluboké technické know-how: Zkušenosti s vývojem robotických systémů, CNC strojů nebo podobných technologií. Výhodou je také praxe s návrhem dílů pro vstřikolisovou výrobu plastů či kovů a znalost mechanismů, převodů a jemné mechaniky.
- Další technický přesah: Zkušenosti s minimalizací hluku (měření, lokalizace, potlačení), vynikající schopnost řešit komplexní problémy a cit pro průmyslový design.
Co vás u nás čeká?
Budete pracovat na nových vývojových projektech a řešit konstrukci od prvního návrhu až po finální podobu. Nebudete jen plnit zadání, dostanete prostor převzít odpovědnost za vlastní řešení a dotáhnout ho od návrhu až k výrobě.
V praxi to konkrétně znamená:
- Navrhovat, realizovat a testovat nové nápady a produkty.
- Vyvíjte díly s ohledem na technologii, testování prototypů a následně je optimalizovat.
- Dohlížet nad zaváděním nových produktů do výroby a ověřovat, že navržená řešení jsou technologicky vhodná.
Co vám za to nabídneme:
- Možnost ovlivnit vývoj světově známých 3D tiskáren, které používají stovky tisíc lidí a firem po celém světě.
- Přístup k nejmodernějším a nejzajímavějším technologiím, ať už jde o robotické ruce, nebo našeho kyberpsa.
- Volný přístup do PrusaLabu, kde můžete používat vybavení a realizovat své vlastní nápady.
- Prostředí, kde se věci řeší napřímo, bez zbytečných schůzek, složitých procesů a dlouhého schvalovacího kolečka.
- Flexibilní pracovní dobu a kolegy, kteří žijí 3D tiskem
- Příspěvek na jazykové vzdělávání a osobní rozvoj, péči o zdraví a další zaměstnanecké benefity.