7 September

Pečovatel/ka - NOČNÍ směny - Vaše Harmonie, o.p.s.

33 000 – 38 000 CZK/month

HLEDÁTE SMYSLUPLNÝ PŘIVÝDĚLEK? TAK TO JSTE TADY SPRÁVNĚ! 🌙

Do našeho Seniorcentra Pohoda hledáme novou posilu na pozici Pracovník/pracovnice v sociálních službách na noční směny.

Zkušenosti s péčí o seniory jsou velkou výhodou, ať už z domova, z předchozího zaměstnání nebo ze zařízení sociálních služeb. Nejdůležitější je pro nás ale lidský přístup, empatie a chuť pomáhat.

Co Vás u nás čeká?

Vaší hlavní náplní bude péče o naše klienty během nočních směn – pomoc s osobní hygienou, oblékáním, polohováním a dalšími činnostmi, které naši klienti potřebují.

Budete součástí sehraného týmu, který si vzájemně pomáhá. V případě potřeby budete spolupracovat také se zdravotním personálem a dalšími kolegy.

Naším cílem je, aby se naši klienti cítili bezpečně, důstojně a co nejvíce jako doma – i během noci.

Proč právě k nám?

• pouze noční směny – pokud Vám noční práce vyhovuje, u nás si přijdete na své
  • kratší noční směny 19:00–1:00
  • díky systému směn máte dostatek prostoru pro svůj volný čas
  • nadstandardní mzdové ohodnocení a měsíční prémie za dobře odvedenou práci
  • zákonné příplatky za práci přesčas, o víkendech a ve svátcích
  • stabilní zaměstnání v příjemném prostředí s rodinnou atmosférou
  • stravování ve firemní jídelně a možnost využít naši firemní kavárnu
  • možnost dalšího vzdělávání, školení a kurzů
  • pestrá a smysluplná práce a pravidelné společenské akce

Koho hledáme?
Hledáme člověka, který je:

• laskavý, empatický a trpělivý
  • spolehlivý a zodpovědný
  • ochotný pomáhat a respektuje potřeby seniorů
  • týmový hráč
  • trestně bezúhonný

Praxe s péčí o seniory je výhodou, stejně jako absolvovaný kurz pracovníka v sociálních službách. Pokud kurz zatím nemáte, nevadí – můžete si ho u nás dodatečně doplnit.

Pokud hledáte práci, která není jen „dalším zaměstnáním“, ale kde každý den můžete někomu skutečně pomoci, budeme rádi, když se nám ozvete.

V případě zájmu nám zašlete svůj životopis.

Company catering, Educational courses, training, Bonuses

Salary:
33 000 – 38 000 CZK/month
Professional training without a school-leaving exam
Czech (Proficient), German (Basic), English (Basic)