The mission Of Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL) is to promote democratic values by providing accurate, uncensored news and open debate in countries where a free press is threatened and disinformation is pervasive. RFE/RL reports the facts, undaunted by pressure.
Chcete přispět k poslání poskytovat volný přístup k informacím v zemích, kde vlády omezují svobodu slova? Máte zkušenosti s vysílacími technologiemi a chcete vyzkoušet práci v jednom z nejvíce inspirativních a pestrých prostředí v Praze? Rádi cestujete? Do oddělení Field/Bureau Engineering právě hledáme nového kolegu na pozici Field Broadcast Engineer.
Co je náplní práce?
- Účast na Field/Bureau Engineering projektech.
- Konfigurace a instalace vysílacích zařízení v rádio/TV studií v našich pobočkách.
- Poskytování technické podpory.
Naše požadavky:
- Vzdělání v technických/inženýrských oborech.
- Pracovní zkušenosti v relevantní technické oblasti min 2 roky.
- Základní zkušenost s digitálním a analogovým vybavením v rádio/TV studiích.
- Znalost Microsoft Windows a ostatních koncových zařízení, serverů a síťových prvků.
- Relevantní softwarové znalosti.
- Dobrá znalost anglického a českého jazyka slovem i písmem.
Hledáme kolegu, který bude:
- Týmový hráč se schopností pracovat samostatně.
- Prozákaznicky orientovaný (externí i interní klienti).
- Schopen řešit různorodé každodenní problémy.
- Mít zájem se zdokonalovat a učit nové věci.
- Ochoten pravidelně cestovat.
Co nabízíme?
- Práci v ikonické mediální společnosti s mnohaletou historií.
- Skvělé benefity (příspěvek na MHD, penzijní připojištění, životní pojištění, sick days, odborná školení, příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené a státní svátky navíc, příspěvek na dovolenou).
- Multikulturní pracovní prostředí.
- Moderní pracoviště kousek od stanice metra Želivského.
Toto je lokálně obsazovaná pozice na plný úvazek se smlouvou na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení na dobu neurčitou. Pozici nabízíme primárně uchazečům, kteří mohou pracovat v ČR bez pracovního povolení.
Pokud máze zájem o tuto pozici a splňujete naše požadavky, zašlete nám prosím Vaše CV a průvodní dopis v anglickém jazyce.