31 August

Všeobecná sestra/bratr - Diecézní charita Brno

Jsme jedna z největších neziskových organizací v regionu. Spojuje nás společný cíl – pomáhat lidem, podporovat jejich samostatnost a přispívat k důstojnému životu. Smysluplnost naší práce je důvodem, proč u nás zaměstnanci zůstávají i několik desítek let.

Hledáme všeobecnou sestru/bratra pro posílení našeho týmu Domácí zdravotní péče.

Oblast: Mikulovsko a Pohořelicko.

Jedná se o terénní službu, která poskytuje zdravotní péči klientům v jejich domácím prostředí. Každá sestra/bratr pracuje samostatně a má k dispozici technické i zdravotnické vybavení (služební vozidlo, notebook, mobil).

Náplň práce:

Zajistit u pacienta v jeho domácím prostředí zdravotní výkony požadované ošetřujícím lékařem; zadávat denní záznamy a provedené výkony do programu v PC; k pacientům přistupovat s empatií, motivovat je ke spolupráci a k soběstačnosti; účastnit se týmových porad a sdílet své pracovní zkušenosti; vzdělávat se v oboru a aktivně se podílet na zvyšování kvality služeb.

Nabízíme:

· hlavní pracovní poměr – plný/zkrácený úvazek s nástupem dle dohody

· práci v jednosměnném provozu bez nočních směn

· stabilní základní mzdu doplněnou o měsíční osobní ohodnocení

· kvalitní další vzdělávání (kurzy, školení, supervize, teambuilding)

· 5 týdnů dovolené, stravenky, po roce 2 sick days, finanční odměny při pracovním jubileu

· zázemí stabilní organizace.

Požadujeme:

· má potřebné vzdělání na pozici všeobecné sestry/bratra dle platné legislativy (SŠ/VŠ)

· řidičský průkaz sk. B – aktivní řidič

· uživatelská znalost práce na PC

· rád pracuje s lidmi, je samostatný a nebojí se rozhodovat

· dobře komunikovat s pacienty i s jeho rodinou, kolegy a lékaři

· zodpovědnost, spolehlivost, empatii, organizační schopnosti

· trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost

Termín nástupu: dohodou.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days

Full-time work, Part-time work
Limited (temporary)