CRYTUR, spol. s r.o. je Firmou roku 2023 v Libereckém kraji!
Jsme přední světovou společností zabývající se výrobou i opracováním syntetických krystalů a nabízíme opto-elektronická řešení pro vědu, výzkum i náročné průmyslové technologie (elektronová mikroskopie, lasery, luminofory a další).
Patříme mezi české dynamicky a trvale se rozvíjející společnosti s více než 480 zaměstnanci a ročním obratem přes 650 mil. Kč.
Naše kapacity stále rozšiřujeme a proto hledáme nové kolegy, kteří se společně s námi budou chtít podílet na přípravě technologií pro budoucnost.
Nechte u nás svou příležitost vykrystalizovat!
Náplň práce
- vývoj a návrh SW a HW (simulace, osazení DPS, oživení, otestování, předání)
- vývoj a návrh SW a HW pro elektro-testery (koncept, stavba, koordinace, oživení, předání)
- zajištění zákaznické specifikace a podkladů pro nákup elektronických dílů či jiného materiálu souvisejícího s vývojem a výrobou prototypů
- tvorba i správa vývojové dokumentace a projektových podkladů
- zajištění řádného předání úseku procesní technologie a spolupráce na výrobní dokumentaci
- spolupráce na dílčích aktivitách a projektech v rámci oddělení
- zajištění podpory předsériové a sériové výroby při řešení technologických či kvalitativních problémů
Požadavky
- VŠ vzdělání v elektrotechnických oborech nebo automatizaci
- odborné znalosti v oboru s minimální praxí 10 let
- zkušenosti s vývojem v oblasti elektrotechniky a návrhem, osazováním DPS, oživováním a testováním
- znalost logických obvodů
- zkušenosti s návrhem analogových obvodů
- základy práce v 3D CADu
- orientace ve výkresech a technických specifikacích
- zkušenosti s PMT, SiPM a simulací obvodů výhodou
- znalost C/C++, C#, Python, Javascript výhodou
- technické myšlení, flexibilita, systematičnost a důraz na dokončování svěřených úkolů
- angličtina na komunikativní úrovni
- dobrá uživatelská znalost PC, MS Office
- řidičské oprávnění skupiny B
Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Bonuses, Holidays 5 weeks, 13th monthly salary, Soft loans to employees, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure