U nás to funguje díky chemii.
Dáváme život silikonu, který najdete v medicíně, elektronice i autech. Je nenápadný, a přesto drží věci pohromadě – stejně jako spolu drží náš tým. Základem naší práce je rovnováha, spolupráce a respekt k přírodě. Díky inovacím chráníme planetu i zlepšujeme každodenní život.
Nechte svou kariéru jiskřit tam, kde nápady vytvářejí reakce.
Website & Digital Content Specialist
Do našeho mezinárodního týmu Corporate Communications v Excellence Hubu v Plzni hledáme kolegu nebo kolegyni, který/á bude rozvíjet webové a digitální komunikační kanály společnosti WACKER po celém světě. Pokud vás baví práce s webovým obsahem, SEO, analýza dat a moderní digitální nástroje včetně AI, může být tato příležitost právě pro vás.
📝 Co vás na této pozici čeká?
- Podílet se na strategickém rozvoji globálního webu a intranetu společnosti WACKER
- Vytvářet, spravovat a aktualizovat obsah v redakčních systémech (CMS)
- Poskytovat podporu a poradenství při tvorbě nových webových stránek
- Analyzovat a optimalizovat výkonnost webu a intranetu (návštěvnost, uživatelské chování, engagement, konverze)
- Zajišťovat vysokou dohledatelnost obsahu prostřednictvím SEO/SEA a moderních vyhledávacích technologií včetně AI systémů
- Spolupracovat na digitálních kampaních s globálním týmem Corporate Communications a dalšími interními i externími partnery
- Podílet se na rozvoji dalších digitálních platforem, například mobilního intranetu, databáze obrázků nebo e-commerce řešení
✅ Co by vám nemělo chybět?
- SŠ/VŠ vzdělání v oblasti marketingu, komunikace, médií nebo obdobném oboru
- Zkušenosti se správou webových stránek, online marketingem nebo e-commerce
- Zkušenosti se systémy pro správu obsahu, nástroji pro tvorbu digitálního obsahu (např. MS Office, Adobe Photoshop) a e-mailový marketing
- Velmi dobrou znalost anglického jazyka
- Analytické myšlení a schopnost pracovat s daty v kombinaci s vysokou mírou kreativity
- Zájem o nové technologie, AI nástroje a jejich využití v digitální komunikaci
- Samostatnost, spolehlivost a ochotu spolupracovat v mezinárodním prostředí
🎁 Co nabízíme?
- Práci v mezinárodní společnosti s možností profesního růstu
- Atraktivní platové ohodnocení s ročním bonusem až 15%
- Zkrácenou pracovní dobu 7,5 hod/den
- Stravenkový paušál 129 Kč/den
- Příspěvek na dopravu 100 Kč/den
- Flexi Pass 20 000 Kč/rok – příspěvek na sport, zdraví, kulturu (Pluxee/Sodexo)
- Příspěvek na dovolenou 10 000 Kč/rok
- Vánoční příspěvek 10 000 Kč/rok
- 5 týdnů dovolené + 1 den navíc za každý třetí odpracovaný rok
- 3 dny sick leave ročně
- Penzijní pojištění 4 166 Kč/měsíc
- Home office (až 50%)
… a mnoho dalšího!
Zaujala vás tato příležitost? Pošlete nám svůj v životopis v anglickém jazyce a staňte se součástí našeho týmu! 😊
Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Contribution to sport / culture / leisure, Foreign business trips, Contribution holiday, Corporate events, Bonuses, Transport allowance, Flexible start/end of working hours, Contributions to the pension / life insurance