Chcete dělat práci, která má skutečný dopad na život druhého člověka? A hledáte práci, ve které žádný den není úplně stejný?
Staňte se součástí týmu osobní asistence OASA, terénní sociální služby, která pomáhá dětem a mladým lidem se zdravotním postižením žít co nejvíce podle svých představ.
Aktuálně hledáme osobní asistenty a asistentky, kteří chtějí svůj čas, energii a schopnosti využít tam, kde mají skutečný význam.
Osobní asistence není o tom dělat všechno za druhého. Je o podpoře tam, kde ji člověk potřebuje, a zároveň o respektování jeho samostatnosti, přání a způsobu života.
Podle konkrétních potřeb uživatele služby můžete pomáhat například s:
Každý uživatel služby je jedinečný. Někdo potřebuje především fyzickou podporu, jiný pomoc s komunikací nebo orientací v běžných situacích. Někdy je potřeba více praktické pomoci, jindy především trpělivost, klid a schopnost být dobrým parťákem.
Nemusíte mít roky zkušeností v sociálních službách. Důležité pro nás je především to, jaký jste člověk a jak umíte respektovat přání a potřeby druhého člověka.
Hledáme někoho, kdo:
Protože Vaše práce může někomu otevřít možnosti, které by bez podpory neměl. A zároveň můžete být člověkem, se kterým je obyčejný den prostě o něco lepší.
Pošlete nám do 4. 9. 2026 životopis a krátkou zprávu o tom, proč Vás práce osobního asistenta/ky oslovila a staňte se součástí našeho týmu.
Těšíme se na Vás! 💛
Více informací o naší službě naleznete po zkopírování tohoto odkazu:
Cell phone, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Flexible start/end of working hours