21 August

Specialista/ka marketingové komunikace a PR - MEDICOM CLINIC a.s.

45 000 – 55 000 CZK/month
MEDICOM CLINIC - Klinika plastické chirurgie, laserové dermatologie a estetické medicíny

Do našeho marketingového týmu hledáme novou posilu, jejíž silnou stránkou je práce s textem, marketingová komunikace a PR. Hledáme někoho, kdo dokáže odborná medicínská témata převést do srozumitelného a atraktivního obsahu, umí si samostatně získat potřebné informace a svěřené projekty dotáhne od zadání až po finální výstup.

Pokud Vás baví psaní, marketing a PR a láká Vás prostředí prestižní kliniky plastické chirurgie a estetické medicíny, možná hledáme právě Vás! 😊

Co bude Vaší denní náplní?

• tvorba článků, webového obsahu, newsletterů a dalších marketingových textů
  • příprava PR výstupů, tiskových zpráv a odborných vyjádření ve spolupráci s lékaři a PR agenturou
  • získávání odborných podkladů od lékařů a jejich zpracování do čtivého a srozumitelného obsahu
  • příprava textů pro brožury, letáky a další marketingové materiály
  • spolupráce na organizaci podcastů, rozhovorů, eventů a dalších PR aktivit
  • koordinace dílčích marketingových projektů a spolupráce s externími partnery

Co od Vás očekáváme?

• zkušenosti s marketingovou komunikací, PR, copywritingem nebo redakční prací
  • výbornou češtinu a skvělé stylistické schopnosti
  • schopnost zpracovat odborná témata srozumitelně a čtivě
  • samostatnost, pečlivost, organizační schopnosti a dotahování věcí do konce
  • zkušenost s využíváním AI nástrojů při rešerších a tvorbě obsahu
  • cit pro značku a schopnost přizpůsobit komunikaci různým kanálům

A co Vám za to můžeme nabídnout?

• práci na plný úvazek v Praze
  • pestrou práci v atraktivním prostředí estetické medicíny
  • prostor pro vlastní nápady a možnost ovlivňovat podobu naší komunikace
  • 5 týdnů dovolené
  • příspěvek na stravování a Multisport kartu
  • velkou slevu na firemní služby
  • kvartální bonusy za splněné cíle
  • nástup možný ihned

Zaujala Vás nabídka a myslíte si, že byste se k nám skvěle hodil/a? Pošlete nám svůj životopis a také ukázky textů nebo projektů, na kterých jste se podílel/a, a staňte se součástí naší #medicomfamily ❤

Budeme se těšit!

Meal tickets / catering allowance, Bonuses, Holidays 5 weeks, Contribution to sport / culture / leisure, Discount on company products / services

Salary:
45 000 – 55 000 CZK/month
Secondary education or professional training with a school-leaving exam