Makléřská společnost RESPECT, a.s. patří mezi přední zprostředkovatele služeb v oblasti pojištění firem a podnikatelů již od roku 1993.
Jsme pyšní na naše zaměstnance, kteří se nebojí převzít odpovědnost, mají týmového ducha, dlouhodobě pracují na svém rozvoji, průběžně se vzdělávají. Pokud hledáte stabilního, férového zaměstnavatele a vyznáváte stejné hodnoty, máte u nás dveře otevřené. Dejte nám o sobě vědět, těšíme se na setkání.
Hledáme člověka, kterého baví technologie, digital i kreativní práce a hlavně rád vidí, když se z nápadu stane něco, co skutečně funguje.
Budeš se pohybovat na pomezí IT, digitálních projektů a marketingu. Jeden den můžeš řešit rozvoj klientské aplikace, druhý den úpravu webu, nový SaaS nástroj nebo koordinaci externího IT dodavatele. Jindy dostaneš problém, pro který zatím žádné řešení nemáme – a bude na tobě přijít s tím, jak ho vyřešit.
Nehledáme programátora ani klasického IT administrátora. Hledáme technicky zdatného člověka s nápady, který se rychle zorientuje, umí spojovat souvislosti a věci dotahuje do konce.
Co budeš dělat
Digitální projekty
- Zapojíš se do rozvoje našich digitálních produktů a služeb.
- Budeš pomáhat vymýšlet, jak mají nové funkce a řešení fungovat z pohledu uživatele.
- Budeš je testovat a koordinovat jejich realizaci s interními týmy i externími dodavateli.
- Dostaneš na starost vlastní menší digitální projekty od zadání až po spuštění.
- Budeš hledat technologická řešení pro nové potřeby firmy.
Aplikace a technologie
- Postupně převezmeš přehled nad našimi interními aplikacemi, SaaS službami a digitálními nástroji.
- Budeš spravovat účty, licence, přístupy a dokumentaci.
- Když některý systém přestane fungovat, zjistíš, kde je problém, co zvládneme vyřešit sami a kdy je potřeba zapojit dodavatele.
- Budeš komunikovat s externí IT firmou, která se stará o infrastrukturu, síť, firewally a server.
- Budeš hledat možnosti, jak nám mohou práci zjednodušit nové technologie a AI.
Web a marketing
- Budeš se podílet na správě a rozvoji našich webů.
- Zvládneš základní práci v CMS a operativní úpravy.
- Budeš koordinovat externí specialisty a dodavatele.
- U některých projektů propojíš technickou stránku s marketingem a uživatelskou zkušeností.
- Pomůžeš vytvářet digitální obsah a výstupy – například návody, prezentace produktů nebo dynamická videa představující naše služby a aplikace.
Koho hledáme
Nemusíš umět všechno, co je výše, už první den. Důležitější je pro nás způsob, jakým přemýšlíš.
Sedne ti to u nás, pokud:
- tě technologie přirozeně baví a rád/a zkoušíš nové nástroje,
- víš, co je CRM, SaaS nebo CMS, a nové systémy tě spíš lákají, než děsí,
- dokážeš si technické věci nastudovat a přijít jim na kloub,
- máš cit pro to, jak mají digitální věci vypadat a fungovat pro uživatele,
- máš nápady, ale nezůstáváš jen u nich – umíš je převést do konkrétního výsledku,
- dokážeš komunikovat s IT dodavatelem stejně jako s kolegy z marketingu,
- umíš si práci zorganizovat a uhlídat několik rozběhnutých věcí,
- když narazíš na problém, přirozeně hledáš řešení.
Výhodou pro tebe bude zkušenost s weby a CMS, CRM, cloudovými službami, AI nástroji, SEO nebo koordinací digitálních projektů.
Proč by tě to mohlo bavit
- Nebudeš zavřený/á v jedné úzké specializaci. Dostaneš prostor kombinovat technické myšlení, kreativitu a schopnost dostávat věci do cíle.
Nabízíme
- Prostředí, kde se řeší kvalita, ne objem
- Smysluplný profesní růst směrem k samostatné konzultantské roli
- Odpovídající finanční ohodnocení + bonusy
- Benefity: 5 týdnů dovolené, Multisportka, stravenkový paušál (160 Kč/den), 3 sick days, 3 dny osobního volna, HO, penzijko aj.