14 August

Lakýrník (zkušený i na startovní čáře) - HAJDIK a.s.

🎨 Měj pestrou náplň práce

Hledáme 2 kolegy na pozici Lakýrník. Můžeš být zkušený i začátečník. Přidej se do našeho týmu a my se o Tebe postaráme. Stačí mít šikovné ruce a my Tě vše potřebné naučíme.

Tvým úkolem pak bude pokaždé namíchat ten správný odstín, lakovat dle dokumentovaných postupů a provádět záznamy do formulářů dle řízené dokumentace a instrukcí. Aby to na tvém fleku nebyl samý flek, postaráš se také o každodenní úklid, běžnou údržbu kabin a míchárny. Zazářit můžeš při spolupráci na návrhu nápravných opatření a při provádění dalších činností dle pokynů nadřízeného.

Pracovat budeš ve třísměnném provozu (37,5 hodiny týdně).

💫 Čím se musíš blýsknout?

• Výučním listem (obor nerozhoduje)
  • Chutí do práce

➕ Získej benefity a příplatky jako malované

• 25 dní dovolené
  • 50% příplatek za přesčas
  • Příspěvek na dopravu 2 Kč/km na cestu do práce i z práce
  • Příspěvek na stravování v celkové výši 123 Kč/směna - stravenkový paušál 56 Kč do výplaty a dotované obědy z kantýny za 43 Kč
  • Příspěvek na volnočasové aktivity formou Cafeterie Edenred - až 4 000 Kč/půlrok
  • Příspěvek na penzijní připojištění po roce trvání pracovního poměru (300 - 1 000 Kč/měsíc)
  • Zvýhodněný tarif mobilního operátora
  • Dárky a prémie k osobním i pracovním jubileím či k narození dítěte
  • Bonus za doporučení kolegy až 15 000 Kč
  • VIP smluvené ceny ve vybraných elektro obchodech

Profesní růst
U Hajdika neuvízneš na mrtvém bodě. Blýskni se svými schopnostmi a zajisti si kariérní postup. V rámci této pracovní pozice můžeš z JUNIORA vyrůst až ve SPECIALISTU, což s sebou samozřejmě přináší i vyšší finanční ohodnocení.

Company catering, Opportunity to work up hours, Contribution holiday, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Bonuses, Holidays 5 weeks, Transport allowance, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria

Job location:
Jablůnka
Professional training without a school-leaving exam