4 August

Category manager pro Kytary.cz 🎸 - AUDIO PARTNER s.r.o.

Milujeme hudbu a vše okolo ní. Od vstupu na trh v roce 2000 jsme se postupnými kroky vypracovali na pozici jedničky v ČR a kromě tuzemska obsluhujeme zákazníky v další 4 zemích. 🎸

Baví tě studiová technika, vyznáš se v mikrofonech, mixech nebo DJ vybavení a zároveň máš v sobě obchodního ducha? V Kytary.cz možná hledáme právě tebe. Hledáme totiž parťáka, který pod svá křídla převezme sekci zvuk, studio, DJ a světla a posune tyto kategorie zase o kus dál. U nás nebudeš prodávat koncovým zákazníkům. Naopak, na této pozici jsme zákazníkem my. Tvým úkolem bude stavět na dobrých vztazích s našimi partnery, vyjednávat s těmi největšími světovými značkami a hlídat, abychom měli na skladě to nejlepší zboží za ty nejlepší ceny.

JAKÁ BUDE TVÁ NOVÁ POZICE?

• Strategie a výsledky: Máš pod palcem obchodní výsledky a rozvoj svěřených kategorií.
  • Vyjednávání s dodavateli: Jsi hlavní spojka pro naše partnery. Vyjednáváš ceny, slevy, bonusy a dodací podmínky. Zároveň s nimi buduješ dobré vztahy.
  • Plánování a cashflow: Hlídáš, aby klíčové produkty byly vždy skladem, ale zároveň aby nám v zásobách „neviselo“ moc peněz. Predikuješ prodeje a plánuješ skladové kapacity.
  • Analytika a reporting: Pravidelně koukáš do čísel (prodeje, marže, obratovost, náklady) a na základě dat děláš strategická rozhodnutí.
  • Marketingové kampaně: Spolupracuješ s marketingem - vybíráš produkty do kampaní, plánuješ slevové akce a hlídáš, aby novinky byly na webu i na prodejně vidět.
  • Speciální projekty: Občas nahlédneš pod pokličku státních zakázek, výběrových řízení nebo distribuce elektronických licencí.

JAK SI TĚ PŘEDSTAVUJEME?

• Máš obchodní zkušenosti min. 2 roky. Klíčový je pro nás směr k dodavatelům (nákup, procurement, category management) – zkrátka víš, co obchod obnáší a jak to chodí v nákupu.
  • Zvukové karty, studiové monitory, mixpulty, mikrofony, DJ technika nebo světelné efekty ti nejsou cizí. Pokud jsi sám aktivní DJ, zvukař nebo hudebník, máš u nás obrovské plus! :)
  • Angličtina je tvůj denní chleba. S dodavateli budeš v kontaktu denně. Potřebujeme, abys v angličtině dokázal*a bez problému vyjednávat a domluvit se na detailech spolupráce.
  • Miluješ čísla a Excel. Pokročilá práce s tabulkami je pro tebe samozřejmostí. Pokud umíš pracovat s BI nástroji (Looker Studio, Power BI), ERP systémy nebo Asanou, usnadní ti to start.
  • Máš tah na branku. Jsi výkonově orientovaný*á a umíš se samostatně rozhodovat. Řidičák sk. B se ti u nás bude hodit (ale není podmínkou).

CO TI ZA TO NABÍDNEME?

• Kratší pracovní doba: Pracujeme standardních 37,5 hodin týdně místo běžných 40.
  • 4 sick days a 5 týdnů dovolené na rok.
  • Smlouvu na dobu určitou na rok, pokud nám to spolu bude ladit, rádi ve spolupráci budeme pokračovat déle.
  • Nástup možný ihned.
  • Hybridní pracovní model. Po zaučení můžeš pracovat dva dny z domu.
  • Kvartální bonusy: Odměny přímo navázané na obchodní zisk tvé kategorie a plnění KPI.
  • Důkladné zaškolení: Nehodíme tě do vody. Máme pro tebe připravený onboardingový plán, abychom tě do všeho v klidu a detailně zasvětili.
  • Kultura lovebrandu: Neformální prostředí plné muzikantů a nadšenců do zvuku.
  • Bezproblémové parkování zdarma přímo u kanceláře v Modřanech.
  • Anonymní online psychoterapie zdarma.
  • MultiSport kartu zdarma a vybavenou posilovnu přímo na pracovišti.
  • Zaměstnanecké slevy.

🎧 Tak co, ladíme? Pošli nám CV a krátký text o tom, jaký máš vztah k hudební či studiové technice. Těšíme se na tebe! :)

Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Bonuses, Holidays 5 weeks, Flexible start/end of working hours, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria

Full-time work
Secondary education or professional training with a school-leaving exam