3 August

Matematik/čka her - Development 777 s.r.o.

40 000 – 55 000 CZK/month

Jsme Kajot – parta lidí, které baví jejich práce. A umíme bavit i ostatní. Vyvíjíme hry pro online kasina, herní systémy a vyrábíme i výherní hrací přístroje. Zároveň provozujeme vlastní síť prémiových heren a kasin napříč Českem, Slovenskem a Chorvatskem.

Už více než 20 let patříme mezi špičku v oboru, ale stále hledáme nové cesty, trendy a příležitosti. Aktuálně se zaměřujeme také na rozvoj nové značky Bellot a chceme ji posouvat i v online světě.

Proto hledáme matematika/čku! Pojď se stát součástí týmu, který se podílí na vývoji našich nových her! Čeká na Tebe zajímavá práce s čísly plná programování.

Co Tě u nás čeká?

• budeš se podílet na tvorbě matematického modelu pro nové hry a jejich implementaci v jazyce python
  • statistické a analytické zpracování výstupů her
  • tvorba inovativních a zábavných her
  • budeš optimalizovat a ladit existující matematické modely pro dosažení co nejlepšího výkonu
  • spolupráce s ostatními členy týmu na vytváření hratelných a zábavných her

Co od Tebe očekáváme?

• VŠ vzdělání (matematika, informatika nebo příbuzné obory)
  • matematický přístup k řešení úkolů
  • znalost alespoň jednoho programovacího jazyka, python výhodou
  • schopnost domluvit se anglicky, alespoň na úrovni B1
  • chuť a schopnost se rychle učit, samostatnost, ale i týmovost
  • dovednost kreativně řešit problémy
  • Předchozí zkušenost v herním průmyslu výhodou!

Na co se můžeš těšit?

• stravenkový paušál
  • 4 týdny dovolené
  • 6 dní „sick day“
  • občasný homeoffice
  • výkonnostní odměny
  • pružná pracovní doba
  • občerstvení na pracovišti – káva, čaj, ovocné dny
  • možnost objednání Multisport karty
  • bezproblémové parkování
  • přátelský kolektiv, kvartální teambuilding, dárek k narozeninám, dárek k narození dítěte

Pokud máš vášeň pro matematiku a hry a chceš se stát součástí naší party, rádi Tě poznáme! Napiš nám a my se Ti co nejdříve ozveme. Těšíme se na Tebe!

Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Launch of a completely new project, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria

Salary:
40 000 – 55 000 CZK/month
Limited (temporary)
Bachelor's
Czech (Proficient), English (Pre-intermediate)