Jsme česká společnost propojující svět prostřednictvím telekomunikací a zabezpečovacích systémů. Na trhu jsme již od roku 1925.
Naši práci potkáte na každém kroku. Pro velké značky a operátory projektujeme, stavíme a udržujeme optické, metalické, mobilní sítě včetně 5G a GSM-R, potkáte nás na dálnicích, křižovatkách i železnicích.
Pojďte s námi PROPOJOVAT SVĚT.
V našem týmu budujeme telekomunikační sítě pro významné operátory napříč celými Čechami.
Vhodný kandidát je ten, který má zkušenosti s výstavbou telekomunikační infrastruktury (např. na dálničních nebo liniových stavbách). Budete řídit zakázky od plánování až po předání.
Co Vás u nás čeká?
- Kompletní řízení telekomunikačních staveb, zejména na liniových a dálničních projektech
- Plánování a organizace výstavby optických, metalických sítí a NN
- Vedení týmu pracovníků a koordinace subdodavatelů
- Dohled nad průběhem projektu – kvalita, termíny, ekonomika
- Účast na kontrolních dnech
- Řešení legislativních a technických náležitostí stavby
Co byste měl/a mít?
- Praxi ve stavebních telekomunikačních zakázkách, ideálně na dálničních či liniových stavbách
- Technické vzdělání (elektrotechnické výhodou)
- Orientaci v projektové dokumentaci a znalost stavebních předpisů
- Řidičský průkaz sk. B a ochotu cestovat po Čechách
Co Vám nabízíme?
- 5 týdnů dovolené + 2 flexi days
- Pružná pracovní doba
- Služební mobil, notebook a automobil (i pro soukromé účely)
- Paušální diety
- Multisport karta – zaměstnanec přispívá 500Kč
- Příspěvek na Pojištění odpovědnosti
- Zaměstnanecké mobilní tarify
- Bonusy
- Firemní kurzy a vzdělávání
- Příspěvek na penzijní připojištění ve výši 500 Kč/měsíc, a to po 1 roce zaměstnání u společnosti.
Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Work clothes, Sick days, Occasional work from home, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Opportunity to work up hours, Car for private purposes, Individual schedules of working hours, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance