27 July

Recepční pro hlavní vstupní recepci KKCG - KKCG Services a.s.

Jsme soukromá mezinárodní investiční skupina, která aktivně vyhledává projekty nejen v České republice, ale i v zemích Evropy a USA. V KKCG vidíme skrytý potenciál tam, kde ho ostatní nenacházejí. Díky tomuto přístupu a dlouhodobé podnikatelské vizi jsme úspěšní ve více než osmatřiceti zemích, ve čtyřech klíčových oborech (herní průmysl, energetika, IT a Real Estate). Pro naše zaměstnance, stejně tak jako pro naše obchodní partnery, jsme důvěryhodným a stabilním partnerem. Přidejte se k nám a zažijte, jaké je to pracovat v týmů s profesionály v moderních kancelářích našeho sídla na Bořislavce v Praze 6!

Hledáme kolegyni nebo kolegu, která / který bude první tváří budovy KKCG na Bořislavce. Nejde o klasickou recepci u kanceláří ani o servis zasedacích místností. Tato pozice je přímo u hlavního vstupu do budovy a jejím hlavním úkolem je pomoci návštěvníkům rychle se zorientovat, zajistit jejich registraci a postarat se o plynulý a profesionální chod vstupní recepce.

Co vás u nás čeká

• přivítání návštěvníků a poskytnutí základních informací o budově a společnostech, které v ní sídlí,
  • registrace návštěv, kontrola potřebných údajů a vydávání návštěvnických karet,
  • informování zaměstnanců o příchodu jejich návštěvy a nasměrování hostů na správné místo,
  • evidence a koordinace příchozích kurýrů, zásilek a dodavatelů,
  • řešení běžných dotazů zaměstnanců a návštěvníků souvisejících se vstupem a pohybem v budově,
  • pomoc při řešení zapomenutých nebo nefunkčních vstupních karet ve spolupráci s ostrahou a bezpečnostním týmem,
  • předávání informací o parkování a asistence návštěvám při příjezdu,
  • telefonická a e-mailová komunikace,
  • spolupráce s ostrahou, ostatními recepcemi a týmy zajišťujícími provoz budovy,
  • případná zastupitelnost s asistentkami zasedacího patra společnosti.

Koho hledáme

• máte příjemné, profesionální a vstřícné vystupování,
  • komunikace s lidmi vás baví a dokážete zachovat klid i při větším provozu,
  • umíte srozumitelně předávat informace a rychle se zorientovat v různých situacích,
  • jste spolehliví, pečliví a zodpovědní,
  • zvládáte běžnou práci na počítači a administrativu,
  • domluvíte se česky a zvládnete základní komunikaci v angličtině,
  • dokážete spolupracovat s kolegy z recepcí, ostrahy i dalších provozních týmů,
  • zkušenost z recepce, zákaznického servisu, hotelnictví nebo administrativy je výhodou, ne podmínkou.

Co nabízíme

• různorodou práci v moderním prostředí KKCG na Bořislavce, přímo u metra A,
  • stabilní pracovní zázemí a spolupráci se zkušeným týmem,
  • důkladné zaškolení do provozu budovy, návštěvního systému a bezpečnostních pravidel,
  • 5 týdnů dovolené,
  • příspěvek na stravování,
  • MultiSport kartu,
  • příspěvek na penzijní spoření,
  • program nadstandardní zdravotní péče,
  • zvýhodněné mobilní tarify a další zaměstnanecké benefity.

Více o práci u nás 👉 KKCG | Kariéra

Company catering, Educational courses, training, Corporate events, Bonuses, Holidays 5 weeks, Contributions to the pension / life insurance, Above-standard medical care

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
English (Pre-intermediate)