Rockin Capital a.s., rychle se rozvíjející skupina firem zahrnující společnosti Prochazka & Partners, MONEE TECH a Monixa, hledá zkušeného HR Directora/ku. Povede nábor klíčových a specializovaných pozic napříč firmami skupiny a zároveň bude mít na starosti kompletní HR agendu – od onboardingu, přes nastavení klíčových procesů, až po rozvoj a péči o zaměstnance.
CO VÁS ČEKÁ:
RECRUITMENT
- Nábor specializovaných a seniorních pozic napříč firmami skupiny.
- Aktivní vyhledávání nejlepších profíků na trhu.
- Zodpovědnost za HR marketing a budování značky dobrého zaměstnavatele pro jednotlivé firmy skupiny.
- Průběžná analýza trhu a konkurence, příprava reportů a výstupů pro vedení.
HUMAN RELATIONS
- Samostatná práce na HR projektech na míru pro jednotlivé firmy.
- Zodpovědnost za kompletní životní cyklus spolupracovníků v rámci náboru a onboardingu až po ukončení spolupráce.
- Nastavení klíčových HR procesů – vzdělávání, hodnocení, rozvoj kolegů.
- Úzká spolupráce s řediteli jednotlivých firem na personálních a organizačních otázkách, s přímým reportováním vedení skupiny.
CO VÁM NABÍDNEME?
- Vysokou míru samostatnosti a rozhodovací pravomoc v rámci HR agendy.
- Důvěru ve vaše názory a nápady.
- Unikátní roli, ve které poznáte zblízka fungování několika různých firem.
- Profesionální prostředí úspěšných a rostoucích firem.
- Umíme ocenit nadstandardní přístup k práci.
- Stabilitu a dlouhodobou spolupráci.
- Tým profíků, kteří se ale umějí bavit. Ne nadarmo máme v práci firemní bar.
- Moderní zázemí v srdci Prahy na Václavském náměstí.
- Benefity jako 5 týdnů dovolené, sick days, Multisport kartu a různé teambuildingové akce.
JAK SI VÁS PŘEDSTAVUJEME?
- Prokazatelné zkušenosti z HR v délce minimálně 5 let, ideálně včetně náboru seniorních nebo specializovaných pozic.
- Když je potřeba, umíte si poradit v neznámé situaci a zdolat jakoukoli překážku.
- Máte vystudovanou VŠ a profesionálně komunikujete v AJ.
- Na LinkedInu jste jako doma a máte přehled i o dalších online kanálech, kde najít ty správné lidi.
- HR vás skutečně baví, protože je to zejména práce s lidmi, se kterými rád/a komunikujete.
Pokud jsme vás zaujali a rád/a byste se dozvěděl/a víc, pošlete nám motivační dopis spolu se svým životopisem. Třeba to klapne a setkáme se nad šálkem dobré kávy u nás v kanceláři.