Hledáme manažera projektu SISTA
Hledáme nového kapitána vlajkové lodi Technologické agentury České republiky - sdíleného informačního systému TA ČR SISTA. Dosavadní projektový manažer se vydává za novými výzvami, proto hledáme někoho, kdo převezme kormidlo a dovede naši vlajkovou loď do zdárného konce. SISTA v této době už není čistě vývojový projekt, ale postupně se přehoupla do provozní etapy, kterou je potřeba ukotvit. V současné době jsme ve fázi dokončení vývoje posledních služeb v režimu základních služeb (mvp), probíhá migrace dat z původního informačního systému ISTA a bavíme se o tom, jak bude vypadat budoucnost v postupném přechodu do provozu.
Co bude vaším okamžitým úkolem?
Vaším hlavním úkolem bude hladce navázat na rozdělanou práci a udržet projekt v chodu. Konkrétně jde o:
Co bude dál?
Projekt bude v průběhu dalších měsíců přecházet z vývojové fáze do fáze provozní. V tomto novém režimu se role manažera promění – půjde mnohem více o management interního provozu, strategický change management rozvojových požadavků a koordinaci dodavatelů v rámci nově ustanoveného Produktového výboru, který nahradí stávající řídící struktury.
Koho hledáme?
Hledáme někoho, kdo kdo se nebojí, má vizi, nápady a dokáže hladce navázat na práci předešlého manažera projektu. Představujeme si na této pozici osobu, která je samostatná, iniciativní, dokáže přijmout odpovědnost za svoje rozhodnutí a aktivně vyhledává inovativní řešení. Nebudete v tom sám/sama. Dostanete od nás maximální podporu, důkladné zaškolení a nový model fungování budeme vymýšlet a stavět společně.
Co nabízíme:
Zaujala Vás nabídka a chcete se do toho pustit?
Pokud vás pozice zaujala, zašlete nám motivační dopis a životopis, oba dokumenty v českém jazyce.
Cell phone, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Holidays 5 weeks, Sick days, Flexible start/end of working hours, Education allowance