Hledáme posilu: PR manažer / Fundraiser (m/ž)
Do naší neziskové organizace Klubíčko Beroun, z. ú. a Sociální podnik Klubák, z. ú. hledáme kreativního a komunikativního člověka, který věří našemu poslání a pomůže nám zajistit finanční stabilitu. Máte zkušenosti s public relations, baví vás budování vztahů s dárci a nebojíte se oslovovat firemní partnery?
Přidejte se k nám!
Co bude vaší hlavní náplní práce?
Shánění financí (Fundraising):
Aktivní vyhledávání a oslovování individuálních i firemních dárců. Komunikace se stávajícími dárci a prezentace nových projektů organizace.
Grantový management: Vyhledávání dotačních příležitostí a příprava žádostí o granty.
PR a komunikace: Správa sociálních sítí.
Budování komunity: Organizace benefičních a osvětových akcí pro veřejnost i partnery. Zajišťování zakázek od obcí, firem i veřejnosti a prodej našich produktů.
Co od vás očekáváme?
Zkušenosti s PR, marketingem nebo fundraisingem (ideálně v neziskovém sektoru). Výborné komunikační a prezentační dovednosti v češtině. Schopnost psát poutavé texty, které zaujmou a motivují k podpoře. Samostatnost, proaktivní přístup a kreativní myšlení.
Zájem o neziskový sektor. Pozitivní vztah k lidem a sociálním tématům.
Přesvědčivost, empatii a kreativitu.
Znalost práce na PC (Word, Excel, PWP), praktická znalost správy sociálních sítí.
Dobrý písemný projev.
Trestní bezúhonnost.
Co vám můžeme nabídnout?
Nestereotypní a smysluplnou práci s orientací na výsledky.
Flexibilní pracovní dobu s možností částečné práce z domova.
Možnost HPP i zkráceného úvazku.
Prostor pro seberealizaci, přátelský tým a podporu při dalším vzdělávání.
Provize.
Zaujala vás tato pozice?
Těšíme se na vás!
Cell phone, Opportunity to work up hours, Educational courses, training, Sales commission, Individual schedules of working hours, Launch of a completely new project, Meal tickets / catering allowance, Bonuses, Dedicated time for innovations, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Self-organization of the job