Čmelák – Společnost přátel přírody je profesionální nezisková organizace, která již přes 30 let připravuje a realizuje konkrétní revitalizační projekty, které zlepšují stav naší krajiny a podporují její biodiverzitu.
Spravujeme desítky přírodních lokalit, každoročně obnovujeme a vytváříme nová místa pro přírodu a zároveň zapojujeme do naší práce veřejnost, dobrovolníky i firmy.
Rozsah a záběr našich aktivit neustále rozšiřujeme a proto průběžně hledáme nové kolegy a kolegyně, kteří by se k nám chtěli přidat.
Hledáme člověka, který dokáže řídit a rozvíjet provoz školky na produkci keřů, stromů i rostlin pro obnovu krajiny.
Čmelák – Společnost přátel přírody patří mezi významné organizace, které se věnují praktické obnově české krajiny. Každoročně obnovujeme mokřady, obnovujeme pestré lesy, sázíme aleje a pečujeme o cenné přírodní lokality.
Aktuálně hledáme člověka, který převezme řízení a rozvoj našich pěstebních školek.
Co bude vaší odpovědností?
Budete řídit provoz školek a odpovídat zejména za:
- plánování produkce,
- pěstování stromů a keřů pro obnovu krajiny, včetně ovocných dřevin
- pěstování vybraných chráněných druhů rostlin,
- organizaci jarní a podzimní sezóny,
- řízení menšího týmu pracovníků,
- kvalitu výpěstků,
- rozvoj školek a zavádění nových technologií.
Budete úzce spolupracovat s odborníky připravujícími projekty i s realizačními týmy, které výpěstky využijí přímo v krajině.
Koho hledáme?
Hledáme člověka, který:
- rozumí školkařství nebo zahradnictví,
- má vztah k přírodě a pěstování,
- umí plánovat a organizovat práci,
- je samostatný a spolehlivý,
- dovede vést menší tým lidí,
- chce dlouhodobě budovat kvalitní školkařské zázemí.
Výhodou jsou zkušenosti z:
- lesního školkařství,
- okrasného školkařství,
- zahradnictví,
- krajinářství.
Co nabízíme
- možnost vybudovat jedno z nejzajímavějších školkařských pracovišť zaměřených na obnovu krajiny v České republice,
- velkou míru samostatnosti,
- práci s přímým dopadem na českou krajinu,
- spolupráci s týmem odborníků na obnovu lesů, luk, mokřadů i chráněných druhů,
- dlouhodobou perspektivu dalšího rozvoje
Mzdové podmínky
Nástupní mzda 45 000–55 000 Kč hrubého podle zkušeností a dosavadní praxe.
Po převzetí plné odpovědnosti za svěřený úsek počítáme s odpovídajícím růstem mzdy.