Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni se snažíme, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně. Chceš být u projektů, které mají reálný dopad na každodenní život tisíců lidí?
Přidej se k nám a podílej se na přípravě klíčových dopravních staveb v ČR – od prvního návrhu až po okamžik, kdy se projekt předá k realizaci.
Co vás čeká
Podílejte se na stavbách, které jsou vidět.
Silnice a dálnice nevznikají samy. Za každou úspěšně realizovanou stavbou stojí kvalitní příprava, technické znalosti a schopnost koordinovat celý proces.
Do Oddělení vozovek hledáme kolegu nebo kolegyni, který/á se chce podílet na přípravě a rozvoji dopravní infrastruktury v České republice. Pokud Vás baví stavební technologie, projektová dokumentace a chcete být součástí významných stavebních projektů, rádi Vás poznáme.
- koordinace přípravy projektové dokumentace se zaměřením na konstrukce vozovek,
- metodické řízení přípravy staveb silnic I. třídy a dálnic,
- posuzování harmonogramů staveb v průběhu přípravy i realizace,
- technické posuzování projektové dokumentace,
- kontrola předkládaných dokumentací a diagnostických průzkumů,
- spolupráce při řešení změn vznikajících během realizace staveb,
- účast na zavádění nových technologií, aktualizaci technických předpisů a norem,
- možnost podílet se na rozvoji a digitalizaci odborných agend.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
- zkušenosti z oblasti přípravy nebo realizace dopravních staveb,
- orientaci v projektové dokumentaci a stavební legislativě,
- znalost technologie výstavby pozemních komunikací,
- přehled o předpisech a normách (výhodou je znalost FIDIC),
- středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání stavebního či dopravního směru,
- uživatelskou znalost MS Office,
- řidičský průkaz skupiny B a ochotu příležitostně cestovat.
Co vám můžeme nabídnout
Nabízíme práci, která má dlouhodobý smysl a jejíž výsledky jsou vidět po celé České republice.
Můžete se těšit na:
- možnost podílet se na významných dopravních stavbách,
- odbornou práci s prostorem pro vlastní iniciativu,
- spolupráci se zkušenými odborníky v oblasti dopravního stavitelství,
- možnost profesního rozvoje a dalšího vzdělávání,
- stabilní zázemí organizace, která dlouhodobě rozvíjí českou dopravní infrastrukturu,
- Zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna, stravenkový paušál, možnost 2 dny home office v měsíci, výuka angličtiny na pracovišti, benefitní systém Můj Up a produkty spoření na stáří, plně hrazená roční dálniční známka, zvýhodněná Multisport karta, možnost využití firemních rekreačních zařízení, slevy u cestovních kanceláří Invia, Alexandria, permanentky do ZOO, Aquaparku Čestlice, Aqualand Moravia, skipasy na lyže)