8 July

Komunikační stratég kampaní - OBRAZ - Obránci zvířat, z. s.

46 000 – 65 000 CZK/month
OBRAZ – Obránci zvířat je nezisková organizace založená za účelem aktivní a efektivní ochrany zvířat. Naší vizí je společnost, která nebude zvířata vnímat jako zdroje lidského užitku, ale jako živé bytosti s vlastními zájmy, které mají být z etických důvodů respektovány. Jsme si vědomi toho, že se jedná o vizi současné situaci velmi vzdálenou, proto se ve své praktické činnosti zaměřujeme na dílčí kroky, kterými lze současný přístup společnosti ke zvířatům zlepšovat a postupně přibližovat naší dlouhodobé vizi. Za několik let činnosti jsme se v Česku úspěšně zasadili o zákaz kožešinových farem a zákaz klecových chovů slepic.

Zvířata ve velkochovech sama promluvit nemohou.

Potřebují lidi, kteří jejich příběh dostanou ven. Do médií. K politikům. K těm, kteří mohou rozhodnout, že už nechtějí přihlížet.

Proto hledáme komunikačního stratéga / stratéžku kampaní.

Hledáme člověka, který ví, jak vypadá silná veřejná nebo politická kampaň. Umí stanovit jasný cíl, vytvořit silné sdělení a vytipovat správný moment. Dokáže z těžkého tématu vytáhnout to podstatné a napsat brief, podle kterého může tým vytvořit skvělou kampaň.

Nebudete řešit každý post ani každou drobnou úpravu textu.

Budete určovat, co chceme říct, komu, proč právě teď a jak to dostat mezi lidi.

Co budete dělat:

• strategicky povedete komunikaci kampaní OBRAZu
  • určovat cíle, cílové skupiny, hlavní sdělení, tón, kanály a argumenty
  • psát komunikační briefy, podle kterých může tým dobře pracovat
  • pomůžete stavět kampaně, které obstojí v médiích i ve veřejné debatě
  • metodicky povedete tým 4 lidí — nastavíte priority, rozdělíte aktivity a budete pomáhat lidem dále růst a rozvíjet se
  • hledat cesty, jak oslovit lidi mimo naši bublinu
  • pomáhat ve chvílích, kdy přijde tlak, kritika nebo krizová situace

Hledáme člověka, který:

• má zkušenost s veřejnými, politickými, advokačními nebo společenskými kampaněmi
  • pozná dobrou kampaň a umí říct, proč funguje
  • dokáže napsat jasný a praktický komunikační brief
  • rozumí médiím, veřejnému mínění, cílovým skupinám a síle dobrého příběhu
  • zvládne držet směr i u citlivých témat
  • má tah na branku a hledá cestu, ne výmluvy
  • má angličtinu na pokročilé úrovni (bez té to u nás nepůjde)
  • chce pracovat na tématech, která mají skutečný dopad na životy zvířat

Co Vám nabízíme:

• příležitost změnit životy milionů zvířat
  • prostor pro strategii, nové nápady a vlastní pohled
  • smysluplnou práci a tým lidí, kteří sdílí stejné hodnoty a umí držet při sobě
  • flexibilitu, pravidelný home office a work-life balance
  • smlouvu na HPP, nástupní mzdu od 46.000 do 65.000 Kč + 2.200 Kč stravenkový paušál
  • dotovanou Multisport kartu za 500 Kč měsíčně a 5 týdnů dovolené

Přidejte se k nám.
Pošlete nám životopis a krátký motivační dopis.

Napište nám hlavně:

• proč jsou Vám blízké hodnoty OBRAZu,
  • s jakými kampaněmi máte zkušenost,
  • na jakou kampaň jste hrdý/hrdá a proč podle Vás fungovala.

Individual schedules of working hours, Meal tickets / catering allowance, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Self-organization of the job, Dog-friendly office

Salary:
46 000 – 65 000 CZK/month