AIS Servis, s.r.o. je interní softwarehouse velké mezinárodní finanční skupiny Vienna Insurance Group (VIG), kam v Česku patří zejména pojišťovny Kooperativa a Česká podnikatelská pojišťovna.
Naše mise: "Měníme digitální DNA pojišťoven."
Naše SW řešení pokrývají kompletní byznys pojišťoven od core systémů až po online kalkulačky. Jsme součástí obrovské mezinárodní skupiny s její stabilitou a výhodami, ale zároveň zůstáváme samostatnou jednotkou, cíleně udržovanou start-up kulturou, vlastním vedením, rozhodováním a procesy. Nejsme svázaní zásadními korporátními pravidly, ale děláme to, co nás baví a nejlépe, jak to umíme.
Do našeho týmu hledáme analytika, který má cit pro detail, technický přesah a zároveň rozumí potřebám businessu. Přidáš se k jednomu z největších projektů náhrady core systému v českém pojišťovnictví a pomůžeš nám automatizovat a modelovat klíčové procesy pomocí Camundy a moderních integračních technologií.
Jaké budou tvoje klíčové odpovědnosti:
- Modelování a návrh business procesů v BPMN 2.0
- Překlad požadavků od businessu do srozumitelných procesních návrhů
- Spolupráce s vývojáři, architekty a doménovými experty
- Tvorba a optimalizace procesů napříč týmy
- Návrh rozhraní (např. přes API, Kafka, messaging)
- Podpora doménových týmů při návrhu a zavádění procesních řešení
Jaké zkušenosti bys měl/a mít:
- Dobrou znalost BPMN a praxi s nějakým BPMS nástrojem (Camunda = velké plus)
- Zkušenosti s procesní nebo business analýzou
- Zkušenosti s AI způsobem práce
- Orientaci v integračních pattern a technologiích (REST, event-driven, messaging)
- Zkušenost s Kafka (nebo podobnou platformou)
- Analytické myšlení, selský rozum a schopnost komunikovat s vývojem i businessem
Proč právě AIS?
- Budeš u strategického projektu v největší pojišťovací skupině v ČR
- Pomůžeš budovat BPM centrum excelence, které má reálný dopad
- Tým, který spojuje business & tech – jedeme kvalitně, ale lidsky
- Flexibilita, prostor pro vlastní nápady, přátelská atmosféra
Co ti k tomu ještě nabídneme:
- Budeš pracovat v týmu nadšených profesionálů, kteří to se vším rádi pomohou.
- Růst a rozvoj: ať už přímo v týmu, nebo v rámci benefitů jako takových – vždy budeš mít možnost se naučit něco nového.
- Flexibilní pracovní podmínky: Nabízíme možnost práce z domova a flexibilní pracovní dobu.
- Nadstandardní balíček benefitů (například neomezené cestovní pojištění, příspěvek na penzijní a životní pojištění, zlepšené podmínky pro hypoteční úvěr, vzdělávací platformy a další´)
Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, Cell phone, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Children-friendly office, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job, Discount on company products / services