Představ si místo, kde se vývoj netáhne měsíce, ale co je na SCRUM boardu, to letí rovnou na produkci. Místo, kde tě nečeká rutinní práce, protože tu za nás dělá AI. Ve Skip Pay stavíme vývoj na principu AI-first. Pokud jsi produktivní inženýr, který chce uplatnit kreativitu, drahocenný čas věnovat skutečnému byznysu a technickému přesahu a výhledově zaštítit micro-tým, pak máme společnou synergii.
Proč jsme „AI-First“ a v čem to změní tvou práci?
Nejsme firma, pro kterou by bylo AI jen marketingová nálepka. Postavili jsme si například interního chatbota, díky kterému okamžitě najdeš jakoukoliv informaci napříč celým IT a našimi produkty.
Náplň práce & tvůj přesah
Hledáme Product Engineera. Vývoj u nás sice stále dělíme na frontend a backend, ale role „čistého backendisty” se postupně rozšiřuje. Naším cílem je, abys s podporou AI zvládl/a svou část práce pokrýt naprosto komplexně od A do Z.
Co bys měl/a mít v malíku?
Co ti můžeme nabídnout?
Líbí se ti, co čteš? Tak udělej první krok a pošli nám CV. Co nejdřív se ti ozveme a společně zjistíme, jestli jsme pro sebe ten správný match.
Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Corporate preschool, A longer unpaid leave, More than 5 weeks of vacation, Work mostly from home, Individual schedules of working hours, Corporate events, Flexible start/end of working hours, Notebook, Self-organization of the job