29 June

Junior IT Project Manager (Infrastructure & Cloud) - Unicorn

Hledáš příležitost, která tě v IT projektovém managementu posune dál? Právě hledáme posilu, která se chce rozvíjet v oblasti infrastruktury a cloudových technologií. Není potřeba mít seniorní zkušenosti. Důležitá je pro nás chuť učit se, schopnost organizovat práci v týmu a základní orientace v IT prostředí.

Budeš podporovat delivery infrastrukturní i cloudové projekty a pomáhat s koordinací týmů a sledováním průběhu projektů v prostředí enterprise IT. Postupně získáš zkušenosti s cloudem, datacentry, automatizací i moderními deployment procesy.

Zní ti to jako skvělá šance pro tebe? Rádi o tobě uslyšíme!

Co tě čeká za projekty?

Budeš se podílet na infrastrukturních a cloudových projektech v prostředí Enterprise IT, zejména:

• migrace on-premise prostředí do Microsoft Azure
  • zavádění CI/CD platforem
  • automatizace infrastruktury (Terraform, Ansible)
  • přesun aplikací a serverů mezi datovými centry

Jak si tě představujeme?

• máš alespoň základní zkušenost s řízením infrastrukturních projektů
  • nabídneš nám svou zkušenost se sledováním úkolů, termínů a základním reportingem
  • orientuješ se v základních principech IT infrastruktury
  • rozumíš základům cloudových a on-premise prostředí (nebo se je rychle učíš) a chceš se v nich dále rozvíjet
  • baví tě zlepšování procesů a práce v technickém prostředí
  • zvládáš dotahovat úkoly a podporovat tým v dodání projektů včas
  • angličtina pro tebe není překážkou - zvládáš komunikaci v mezinárodním prostředí slovem i písmem (B2)

Které plusy ti u nás usnadní a zpříjemní život?

• příspěvek na dovolenou v Chorvatsku, Řecku nebo na českých horách
  • finanční příspěvek pro novomanžele, vouchery na studium kurzů Red Monster pro děti
  • výhodný datový tarif +4U Mobile pro tebe a tvé blízké
  • tradiční plusy: 5 dnů rekondičního volna navíc ke 4 týdnům dovolené, MultiSport karta, stravování, penzijní připojištění a další

Pokud chceš získat silné zázemí v oblasti řízení IT projektů a máš vášeň pro technologie, těšíme se na tvůj životopis nebo odkaz na LinkedIn profil.

Připoj se k našemu týmu a podílej se na poskytování špičkových infrastrukturních služeb!

Corporate recreational facilities, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure

Permanent
Employment contract, Contract under Trade Certificate / Identification No.
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Advanced)