Hledáš příležitost, která tě v IT projektovém managementu posune dál? Právě hledáme posilu, která se chce rozvíjet v oblasti infrastruktury a cloudových technologií. Není potřeba mít seniorní zkušenosti. Důležitá je pro nás chuť učit se, schopnost organizovat práci v týmu a základní orientace v IT prostředí.
Budeš podporovat delivery infrastrukturní i cloudové projekty a pomáhat s koordinací týmů a sledováním průběhu projektů v prostředí enterprise IT. Postupně získáš zkušenosti s cloudem, datacentry, automatizací i moderními deployment procesy.
Zní ti to jako skvělá šance pro tebe? Rádi o tobě uslyšíme!
Budeš se podílet na infrastrukturních a cloudových projektech v prostředí Enterprise IT, zejména:
Pokud chceš získat silné zázemí v oblasti řízení IT projektů a máš vášeň pro technologie, těšíme se na tvůj životopis nebo odkaz na LinkedIn profil.
Připoj se k našemu týmu a podílej se na poskytování špičkových infrastrukturních služeb!
Corporate recreational facilities, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure