Centrum CELSUZ se zaměřuje na poskytování poradenství v oblasti sociální, právní či dluhové problematiky různým cílovým skupinám. Nabízíme také dlouhodobou podporu lidem, kteří se ocitli v sociální krizi, hledají zaměstnání nebo mají duševní onemocnění.
Chtěli byste se stát součástí našeho týmu a podílet se tak naší činnosti? Hledáme mezi sebe novou kolegyni či kolegu na pozici asistent/asistentka pro cizince.
Co Vás čeká?
Koho hledáme?
Pro práci na této pozici je důležité příjemné vystupování a schopnost předávat informace vhodným a srozumitelným způsobem klientům.
Někoho, kdo má rád různorodou práci a nevadí mu/jí, že každý den může být jiný.
Součástí práce bude aktivní využívání cizího jazyka, náš nový kolega či kolegyně bude mít podporu pro prohlubování svých jazykových dovedností, aby byl schopen se vyjadřovat i v situacích, kde jsou nutné odborné termíny.
Nový člen našeho týmu by měl být asertivní, komunikativní a schopný práce jak samostatně, tak v týmu.
Absolventy na pozici rádi zaučíme, důležitá je pro nás chuť se vzdělávat.
Co požadujeme?
Co vám můžeme nabídnout:
V případě Vašeho zájmu o nabízenou pracovní pozici odpovězte prostřednictvím tlačítka níže a připojte vaše CV. Výběrové řízení bude probíhat průběžně, dle domluvy.
Více informací o našich službách najdete na https://brno.charita.cz/nase-sluzby/centrum-celsuz/sluzby-pro-cizince/.
Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days