23 June

TECHNOLOG TESTOVÁNÍ - Asteelflash Plzeň s.r.o.

Asteelflash Plzeň s.r.o. patří mezi přední světové výrobce elektronických sestav. Jsme součástí skupiny Asteelflash, která ve svých 27 závodech po celém světě zaměstnává přes 24000 zaměstnanců. Poskytujeme špičkové inženýrské a výrobní služby všem průmyslovým odvětvím. V našem závodě v Plzni se zabýváme výrobou a montáží desek plošných spojů a jejich prototypováním.

TECHNOLOG TESTOVÁNÍ

Hledáme nového technologicky nadšeného kolegu/kolegyni na pozici Technologa testování, Test Inženýra. Zajímá Tě elektro průmysl? Máš elektrotechnické vzdělání a chceš využívat nabyté znalosti v praxi? Baví tě hledání nových řešení a posouvání technologií na vyšší úroveň? Pak neváhej a pošli nám svůj životopis a my tě rádi pozveme na osobní setkání.

Co je náplní práce?

• řízení testování našich výrobků
  • vývoj a optimalizace testovacích strategií – budeš hledat způsoby, jak testování udělat rychlejší, efektivnější a spolehlivější
  • analýza a interpretace výsledků testů – nezůstaneš jen u testování, ale budeš se podílet na hledání optimálních řešení
  • zavádění nejmodernějších testovacích technologií – vždycky budeš o krok napřed!
  • nastavování správných hodnot testu
  • údržba a opravy testerů
  • podpora pro nové výrobky a postupy výroby
  • detekování chyb a jejich odstranění

Co potřebuješ?

• ideální k této práci je mít SŠ, VŠ vzdělání elektrotechnického směru
  • znalost testovacích postupů, mít chuť se učit nové technologie a nebát se experimentování
  • schopnost hledat souvislosti, analyzovat výsledky a navrhovat inovace
  • technické myšlení a schopnost řešit problémy
  • orientovat se v elektrotechnické dokumentaci
  • znát elektronické obvody, zkušební a měřicí metody
  • k tomu bys měl/a mít tyto vlastnosti: zodpovědnost, spolehlivost a manuální zručnost

Navíc uvítáme praxi v oboru a zkušenosti s IC testováním!

Co za to nabízíme?

- zajímavou a různorodou práci v mezinárodní společnosti

- prostor pro vlastní nápady – budeme rádi, když přijdeš s novými řešeními, která pomohou našemu týmu

- investujeme do našich lidí, a pokud ukážeš své kvality, pomůžeme ti růst

- podíl na špičkových technologických projektech

- pružnou pracovní dobu

- 100% podporu od všech kolegů a 100% zaškolení

- příjemnou atmosféru, kterou ve firmě tvoříme všichni

- nástup možný ihned

Opportunity to work up hours, Educational courses, training, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Bonuses

Secondary education or professional training with a school-leaving exam
English (Advanced)