19 June

Junior program manager - organizace programů podporujících děti s vážným onemocněním - Nadační fond Spolu s odvahou

Chceš smysluplnou práci, která mění život dětem s vážným onemocněním?
Přidej se k týmu Spolu s odvahou a podílej se na organizaci programů zážitkové terapie. Programy jsou určené dětem a jejich blízkým, spolupracovat budeš hlavně s dospělými - dobrovolníky, rodiči, zdravotníky či učiteli. Nabízíme různorodou, dynamickou práci v mezinárodním prostředí s velkou mírou samostatnosti i podpory.

Co Tě čeká
Organizace a realizace programů (nabíráme 2 nové kolegy, jednoho na programy v nemocnicích + workshopy, druhého na péči o dobrovolníky, organizaci programů ve školách a táborový management)
Spolupráce na tvorbě a rozvoji nových aktivit
Péče o naše komunity a klienty příslušných programů
Komunikace s rodinami dětí a účastníků programů
Nábor dobrovolníků a účastníků jednotlivých akcí
Pravidelný reporting a komunikace do mezinárodní sítě
Spolupráce s týmem (včetně týmu fundraisingu a komunikace)
Nezbytné administrativní a komunikační činnosti

Požadavky na Tebe
Samostatnost, organizační schopnosti a spolehlivost
Výborná znalost českého jazyka, komunikativní angličtina
Uživatelská znalost MS Office, Canva, projektové nástroje výhodou (např. Monday.com)
Časová flexibilita (odpolední hodiny dle potřeby, občasné víkendy)
Příležitostné zahraniční cesty
Dobrá fyzická kondice a chuť zapojit se i prakticky do realizace akcí
Zájem o oblast práce s dětmi a programy s rozvojovým potenciálem

Nice to have
Zkušenosti s prací s dětmi nebo organizací akcí výhodou, Řidičský průkaz sk. B a aktivní řízení - velká výhoda, ale ne podmínka, Výtvarná/kreativní zručnost

Co Ti nabízíme
Smysluplnou práci s reálným dopadem
Flexibilní pracovní dobu a možnost pravidelného home-office
Přátelské a podporující pracovní prostředí
Mezinárodní spolupráci, supervize a odbornou podporu
Zázemí kanceláře v Praze 6
Notebook a mobilní tarif i pro osobní využití

O nás
Spolu s odvahou je českou součástí středoevropské sítě Bátor Tábor, která poskytuje zážitkovou terapii dětem s vážným onemocněním a jejich blízkým. Pomáháme jim zvládat náročné životní situace, vracet se do běžného života a přinášet zpět radost. V Česku jsme menší tým, opřený o silnou mezinárodní spolupráci a sdílení know-how.

Zaujala tě tato příležitost?

Pošli nám svůj životopis a krátký text o tom, proč chceš pracovat právě u nás. K přihlášce připoj odpověď na tuto otázku v anglickém jazyce:
Share a story about a big challenge you have overcome. What happened, how did you handle it, and what helped you cross the finish line? (Aim for about 500 characters.)

Nástup: nejpozději září 2026 nebo dle dohody i dříve

Těšíme se na tebe,
tým Spolu s odvahou

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)