18 June

Stavbyvedoucí JUNIOR - ZEPRIS s.r.o.

ZEPRIS s.r.o. Od roku 1997 se naše společnost specializuje na výstavbu, opravy a rekonstrukce inženýrských sítí. Odbornost zaměstnanců, špičkové technické vybavení, každoroční nárůsty objemu stavební výroby a získávání stále prestižnějších zakázek nás řadí mezi přední stavební společnosti v oboru výstavby inženýrských sítí v ČR. Více informací o naší společnosti naleznete na www.zepris.cz. Pro posílení našeho týmu hledáme kolegu / kolegyni na pozici:

Jsi čerstvý absolvent stavební fakulty nebo tě čeká poslední ročník? Chceš konečně vidět výsledky své práce i mimo skripta a učebny? U nás dostaneš šanci naskočit rovnou do praxe – a postupně si převzít vlastní stavby.

Hledáme šikovného juniora, který má chuť učit se, přemýšlet a jednou vést projekty od A do Z.

Co tě u nás čeká:

Na začátku budeš pravou rukou zkušeného projektového manažera/stavbyvedoucího. Postupně se dostaneš ke všemu důležitému:

• podpora při řízení stavebních zakázek (od podpisu smlouvy až po předání)
  • pomoc na stavbě – administrativa, koordinace prací, kontrola průběhu
  • dohled nad kvalitou a bezpečností
  • práce se stavební dokumentací (stavební deníky, podklady pro fakturaci, technická dokumentace…)
  • komunikace se subdodavateli, investory i úřady
  • po zaučení převezmeš vlastní menší stavby (hlavně v oblasti bezvýkopových technologií – opravy kanalizací)

Koho hledáme:

• absolventa VŠ stavební (nebo studenta posledního ročníku)
  • někoho, koho baví stavebnictví a zajímají ho moderní technologie
  • člověka, který se nebojí zodpovědnosti a umí zabrat, když je potřeba
  • komunikativního týmového hráče, který se domluví s každým na stavbě i mimo ni
  • výhodou (ale ne nutností) je jakákoliv praxe při studiu
  • řidiče sk. B
  • uživatelskou znalost MS Office

Zkrátka hledáme někoho, kdo chce růst a nezůstávat na místě.

Co ti za to nabídneme:

• stabilní zázemí české firmy s téměř 30-ti letou historií
  • motivující finanční ohodnocení + podíly ze zisku
  • rychlý profesní růst – u nás se junior nezasekne jen u papírů
  • možnost vést vlastní projekty a skutečně ovlivnit výsledek
  • podporu v rozvoji (od zkušenějších kolegů se naučíš maximum)
  • 5 týdnů dovolené + 3 sick days
  • stravenkový paušál 120 Kč/den
  • příspěvek na penzijko
  • Multisport karta za zvýhodněnou cenu 500,- Kč
  • firemní akce a fajn tým lidí, na který je spoleh

Nastoupit můžeš ihned nebo podle domluvy.

Zaujalo tě to? Pošli nám svůj životopis a pojď se podívat, jak to u nás chodí.
Třeba je to začátek tvojí kariéry ve stavebnictví.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Car for private purposes, Sales commission, Corporate events, 13th monthly salary, Bonuses, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job

Full-time work, Practical training and short-term placement, Trainee programs
Permanent