19 June

Manažer projektů - Družstevní závody Dražice - strojírna s r.o.

70 000 – 85 000 CZK/month
Jsme stabilní a expandující výrobní podnik s více než šedesátiletou tradicí výroby ohřívačů vody a vedoucím postavením na tuzemském trhu. Patříme do švédské skupiny NIBE Industrier AB a jsme výhradním distributorem tepelných čerpadel této značky na českém a slovenském trhu. Do našeho portfolia patří také komponenty pro fotovoltaické elektrárny. Naše kanceláře a výrobní prostory najdete nedaleko Benátek nad Jizerou v Dražicích a Luštěnicích. Přidejte se k jedničce na trhu!

Hledáme posilu týmu, která převezme odpovědnost za realizaci projektů a udrží všechny části skládačky pohromadě tak, aby se projekty zdárně realizovaly.

Chcete zlepšovat věci a vidět za sebou skutečné výsledky? Máte nadhled a smysl pro humor, slovo "nejde" pro Vás není překážkou a hledáte cestu a řešení? My hledáme samostatnou osobu, kterou baví zlepšovat interně věci, pracovat s daty, hledat cesty, jak nápady realizovat a nebojí se komunikovat a vyjednávat externě i interně.

💥 Co bude součástí role? 💥

• Řízení a koordinace odsouhlasených projektů: od zahájení po dokončení.
  • Identifikace rizik a příležitostí v oblasti stanovených projektů včetně navrhování řešení.
  • Zajištění realizace projektu v souladu s patřičnými legislativními požadavky a normami.
  • Úzká spolupráce s řediteli jednotlivých oddělení: nastavení potřebných kroků, hlídání termínů a vyhodnocování situace.
  • Zodpovědnost za ekonomickou stránku projektu: kalkulace nabídek, sledování nákladů, řešení případných potíží.
  • Příprava analýz, podkladů a doporučení pro rozhodování vedení společnosti.
  • Pravidelný reporting na poradách vedení.

📈 Co Vám pomůže k úspěchu? 📈

• Pokročilé znalosti projektového řízení a nastavování procesů.
  • Schopnost vyhledávat a číst potřebné předpisy a normy
  • Technické myšlení
  • Zkušenost s řízením změn
  • Analytické schopnosti a zájem o IT technologie
  • Chuť vyjednávat a hledat řešení
  • Dotahování věcí do konce, systematický přístup a schopnost koordinovat více věcí
    naráz
  • Energie a proaktivita
  • Pokročilá znalost práce v Excelu
  • Znalost Microsoft Power Platform (Power BI, Power Apps, Power Automate, atd.)
  • VŠ, 5 let praxe, znalost češtiny, angličtiny

🤝 Co Vám nabídneme? 🤝

• Důležité projekty napříč prosperující české společnosti
  • Velkou míru samostatnosti a důvěry
  • Stabilní prostředí, kde je nízký turn-over zaměstnanců
  • Firemní vozidlo i k soukromému použití
  • Kvalitní mzdové ohodnocení + 13. mzda a prémie
  • Volné víkendy, 25 dní dovolené
  • Dotované stravování
  • Firemní akce, příjemný kolektiv a další zaměstnanecké výhody

Máte zájem dovědět se víc?

Odpovězte na tento inzerát, zašlete životopis. Po jeho vyhodnocení se Vám ozveme.

Cell phone, Educational courses, training, Car for private purposes, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, 13th monthly salary, Bonuses, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure

Salary:
70 000 – 85 000 CZK/month
Permanent
University
Czech (Proficient), English (Intermediate)