Hledáme učitele či učitelku do Lesní mateřské školy Zahrádka Troja
Do pedagogického týmu Lesní mateřské školy Zahrádka Troja hledáme učitele nebo učitelku na úvazek 0,5 pro pravidelnou práci ve čtvrtek a pátek. Nabízíme prostředí, ve kterém můžete uplatnit své pedagogické zkušenosti, rozvíjet vlastní nápady a vzdělávat děti v každodenním kontaktu s přírodou.
Naše práce stojí na respektujícím přístupu, kvalitních vztazích a podpoře samostatnosti dětí. Přirozenou dětskou zvídavost a volnou hru propojujeme s promyšleným vzdělávacím programem. Důležité jsou pro nás bezpečí, srozumitelné hranice a otevřená spolupráce s rodiči i mezi kolegy.
Co vám nabízíme
Náplň práce
Co od vás očekáváme
Praxe v lesní mateřské škole je výhodou. Uvítáme také uchazeče se zkušenostmi z jiného předškolního prostředí, kteří mají zájem o lesní pedagogiku.
Praktické informace
Pracoviště: Praha-Troja, Na Farkách.
Úvazek: 0,5, pracovní poměr.
Pracovní dny: čtvrtek a pátek, obvykle 8:20–16:00.
Nástup: ihned nebo dohodou.
Podrobnosti rozvržení práce a mzdové podmínky s vámi projdeme při osobním setkání.
Jak se přihlásit
Pošlete nám svůj životopis a krátké představení, ve kterém přiblížíte své pedagogické zkušenosti a motivaci pro práci v lesní mateřské škole. Uveďte prosím také své vzdělání, možnost pravidelné práce ve čtvrtek a pátek a předpokládaný termín nástupu.
Naši školu a tým blíže poznáte na www.zahradkatroja.cz.
Těšíme se na seznámení!
Jan Spilka a tým LMŠ Zahrádka Troja
Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Corporate/personal coach