16 June

Správce informační technologií - Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni se snažíme, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně. Chceš být u projektů, které mají reálný dopad na každodenní život tisíců lidí? Přidej se k nám a podílej se na přípravě klíčových dopravních staveb v ČR – od prvního návrhu až po okamžik, kdy se projekt předá k realizaci.

Co vás čeká

Chcete mít přehled, držet věci pod kontrolou a být klíčovým článkem mezi IT systémy a lidmi, kteří je používají?
Hledáme spolehlivého a organizovaného kolegu/kolegyni, který/á zajistí hladký chod svěřených systémů a pomůže nám posouvat IT služby dál.

• správa a koordinace agendy telematických a IT systémů
  • práce s interními systémy (evidence, aktualizace dat, dokumentace)
  • koordinace připomínek, požadavků a jejich řešení s interními týmy i dodavateli
  • organizace jednání, zápisy a kontrola plnění úkolů
  • sledování stavu řešení požadavků a zajištění včasného vypořádání
  • tvorba přehledů, podkladů a provozní dokumentace
  • spolupráce napříč organizací při řešení provozních i organizačních otázek

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

• min. bakalářské vzdělání technického směru
  • praxi v oblasti IT, telematiky nebo dopravy výhodou
  • analytické a technické myšlení
  • samostatnost, pečlivost a zodpovědný přístup
  • schopnost pracovat systematicky a organizovaně
  • ochotu učit se nové věci a orientaci v informačních systémech

Co vám můžeme nabídnout

• Jedinečnou příležitost pracovat pro ŘSD a mít stabilní zaměstnání v organizaci, která si váží svých lidí.
  • Profesionální, ale zároveň i přátelský tým kolegů, na které se můžete kdykoliv spolehnout.
  • Možnost profesního růstu: U nás se budete mít možnost se dále rozvíjet a učit.
  • Zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna, stravenkový paušál, možnost 2 dny home office v měsíci, výuka angličtiny na pracovišti, benefitní systém Můj Up a produkty spoření na stáří, dálniční známka, zvýhodněná Multisport karta, možnost využití firemních rekreačních zařízení, slevy u cestovních kanceláří Invia, Alexandria, permanentky do ZOO, Aquaparku Čestlice, Aqualand Moravia, skipasy na lyže).
  • Pružnou pracovní dobu, která umožní sladění pracovního a osobního života

Cell phone, Corporate recreational facilities, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure

Limited (temporary)
Bachelor's