Jsme tým nadšených stavebních profesionálů, kteří sídlí v kancelářích v Praze, Brně a Českých Budějovicích. Poskytujeme komplexní stavební produkty a služby. Naší doménou jsou komerční prostory, určené pro B2B sektor. Máme bohaté zkušenosti s přestavbou kanceláří, obchodních center, logistických hal a dalších prostor.
Jsme stabilní stavební společnost s dlouholetou tradicí a hledáme do týmu účetních spolehlivou a samostatnou posilu na pozici účetní. Praxe přímo ve stavebnictví není nutná — důležitá je zkušenost účetnictvím, pečlivost a chuť mít věci v pořádku. Co nebudete umět, tak Vás rádi doučíme. :)
Co by Vás na této pozici čekalo?
- Zapisování, vystavování a účtování přijatých i vydaných faktur, příprava plateb a účtování platebních výpisů, účtování hotovostních dokladů a plateb kartou
- Kontrola nákupních objednávek
- Příprava účetních závěrek
- Evidence majetku, účtování odpisů
- Příprava podkladů pro audit
- Spolupráce s účetním týmem, finanční ředitelkou a ostatními odděleními
Co vám můžeme nabídnout?
- 5 týdnů volna (4 týdny dovolené + týden placeného volna)
- Výkon práce - kancelář v budově AGEL na Smíchově
- Karta Benefit Plus Cafeterie a Multisport karta s příspěvkem
- Stravenkový paušál
- Myslíme za Vás na vše, a proto nabízíme příspěvek na životní pojištění po 1. odpracovaném roce ve výši 25.000 Kč/ rok a po dalším roce ve výši 50.000 Kč ročně.
- Firemní akce a teambuildingy
Co od Vás budeme očekávat (ale nebojte se nám ozvat, kdybyste je nesplňovali všechny):
- Praxe na pozici účetní alespoň 2 roky
- Znalost účetních postupů a legislativy
- Pečlivost, spolehlivost a samostatnost
- Uživatelská znalost práce s PC a účetními systémy
- Zodpovědnost, pečlivost, komunikativnost, týmového hráče.
Zaujala Vás nabídka? Ozvěte se nám a pošlete nám Váš životopis. Budeme se těšit.