Společnost KODYS působí na trhu od roku 1991. Jsme přední systémový integrátor v oblasti automatické identifikace a mobilních aplikací především pro logistiku, výrobu a retail.
B2B Marketing & Lead Generation Specialist
Jsme přední systémový integrátor v oblasti automatické identifikace a mobilních aplikací především pro logistiku, výrobu a retail. KODYS staví svůj úspěch na inovacích, zákaznickém přístupu a komplexnosti dodávaných řešení.
Marketing u nás není jen o správě sociálních sítí nebo kampaních. Hledáme člověka, který bude marketing chápat jako nástroj pro podporu obchodu, budování odborné pozice firmy a generování kvalitních obchodních příležitostí.
Budete pracovat s moderními technologiemi pro logistiku, sklady, automatizaci a digitalizaci firemních procesů a pomáhat vytvářet jejich smysluplnou a profesionální prezentaci směrem k trhu.
Co od této role očekáváme:
Strategie – spoluvytváření směru marketingu a priorit v návaznosti na obchodní cíle společnosti
Exekuce – převádění strategie do kampaní, obsahu, PR aktivit a cílené komunikace
Vyhodnocování – pravidelné sledování výkonu marketingových aktivit, reporting a práce s daty
Co budete mít na starosti:
- Tvorba a řízení marketingových aktivit ve spolupráci s managementem a obchodním týmem
- Aktivní propagaci produktů a služeb společnosti KODYS
- Přípravu a realizaci marketingových kampaní, tvorbu obsahu a PR aktivit
- Správu digitálních marketingových aktivit (LinkedIn, PPC, mailing, web, SEO/AI)
- Tvorbu případových studií, produktových materiálů a odborného obsahu
- Organizaci seminářů, webinářů a dalších marketingových akcí
- Spolupráci s partnery, dodavateli a médii
- Vyhodnocování efektivity marketingových aktivit a reporting
- Spolupráci s obchodem, managementem a HR
Koho si představujeme:
- Aktivního člověka s vysokou mírou samostatnosti, odpovědnosti a proaktivity
- Člověka, který přichází s nápady a umí je převést do praxe
- Praxi v B2B marketingu alespoň 3 roky
- Zkušenost s marketingem technologických nebo solution-oriented produktů/služeb; zkušenost na obchodní pozici je výhodou
- Přehled o aktuálních marketingových trendech a orientaci v možnostech využití AI
- Schopnost pochopit technické portfolio a převést jej do obchodního jazyka
- Komunikativní znalost angličtiny pro jednání s partnery a dodavateli
Co nabízíme:
- Odpovídající finanční ohodnocení podle zkušeností a výsledků
- Fixní mzdu + výkonnostní bonusy
- Práci na plný úvazek a 5 týdnů dovolené
- Zázemí silné technologické společnosti s jedinečným know-how
- Velkou míru samostatnosti a možnost vidět konkrétní dopad své práce
- Přátelské pracovní prostředí v moderních prostorech na Praze 5
- Nástup ihned nebo dle dohody
Pokud vás baví B2B marketing, technologie a chcete dělat marketing s reálným dopadem na business, rádi vás poznáme.