Váš hlas v českém éteru již od roku 1993.
Jsme výhradně česká společnost a klíčový pilíř mediální skupiny Media Bohemia. Již více než tři dekády tvoříme špičku v oblasti rozhlasového marketingu a zastupujeme rozsáhlé portfolio regionálních i celoplošných stanic, jako jsou Rádio Blaník, Hitrádio, Fajn Radio či Rock Radio.
Díky dlouholeté tradici a hluboké znalosti trhu propojujeme značky s miliony posluchačů po celé České republice.
Pro rok 2026 není naší ambicí pouze „digitalizovat rádio“, chceme toho dokázat mnohem víc, proto hledáme nové osobnosti, které s námi půjdou stejným směrem.
Těšíme se na Vás!
Nechceme správce profilů. Hledáme někoho, kdo rozumí internetu.
Fajn Rádio není jen rádio. Je to Gen Z mediální značka s vlastním hlasem, komunitou a ambicí být přirozenou součástí každodenního online světa mladých lidí. A potřebujeme člověka, který nám s tím pomůže.
Co budete dělat
- Řídit social media ekosystém napříč TikTokem, Instagramem, YouTube a Facebookem
- Vést menší tým — koordinovat editory, grafiky, videomakers a publishery
- Rozhodovat, co má smysl publikovat a co ne (a obhájit to)
- Dávat feedback k videím, grafice, textům — jasně a konstruktivně
- Pracovat s daty a na jejich základě dělat rozhodnutí, ne jen reporty
- Spolupracovat s moderátory, influencery a obchodním týmem na brand spolupracích
Koho hledáme
Musí být:
- Reálné porozumění Gen Z — ne z článku, ale z vlastní zkušenosti
- Minimálně 2 roky v social media nebo contentu
- Zkušenost s video-first contentem (TikTok, Reels, Shorts)
- Schopnost vést lidi a udržet tým v tempu
- Vlastní iniciativa — nečekáš na zadání, přicházíš s nápady
Výhodou:
- Zkušenost s influencer marketingem nebo brand collaborations
- Znalost nástrojů jako CapCut, Canva, Zoomsphere
Co nabízíme
- Reálný vliv na podobu jedné z největších young audience značek v Česku
- Backstage přístup k interpretům, eventům a popkultuře
- Tým videomakerů, grafiků a editorů, se kterým to dává smysl
- Prostředí, kde se dobrý nápad nezasekne v schvalovacím kolečku
- Budget a nástroje pro skutečný růst
Jak se přihlásit
Pošli nám CV, ukázku práce, na kterou jsi fakt pyšný/á, a klidně i sociální sítě, které spravuješ nebo spravoval/a.
Součástí výběrového řízení bude krátká case study — chceme vidět, jak přemýšlíš, ne kolik slidů umíš udělat.