1 June

Hlavní účetní - vedoucí účetního týmu - SLUTO s.r.o.

65 000 – 85 000 CZK/month
Jsme účetní a daňová kancelář SLUTO s.r.o. s více než pětadvacetiletou zkušeností v oblasti účetnictví, daňového poradenství a zpracování mezd. Díky naší registraci u Komory daňových poradců ČR a ocenění jako účetní firma roku 2019 zajišťujeme kompletní účetní, mzdové a daňové služby pro více než 1 400 klientů z různých oborů. Jsme na cestě k plné digitalizaci, která klientům poskytuje efektivitu a svobodu soustředit se na jejich hlavní činnosti. Dávno jsem překročili rámec podpory našich klientů daleko za jen „běžné“ zpracování účetnictví. Logo naší společnosti, sestavené ze dvou znaků "rovná se", vyjadřuje naši snahu o dosažení rovnováhy mezi povinnostmi podnikatele v rámci platné legislativy a jeho přáním, resp. představami, o řízení podnikatelských aktivit.

O nás
Hledáte místo, kde vaše zkušenosti dají smysl? 🤝 V SLUTO nejsme jen „účetní“, jsme technologičtí lídři v oboru. Vyhráli jsme titul Účetní firma roku 🏆 a teď hledáme kapitána/ku pro náš tým, který miluje moderní přístup a pořádek v číslech.

Proč u nás budete spokojení?

• 🏠 Home Office & Digitál: 2 dny v týdnu pracujete z domova. Papíry neřešíme, jedeme moderně a online
  • 🎓 Podpora odborného vzdělávání v oblasti účetnictví a daní (Klasika, která nikoho neurazí a působí seriózně.)
  • 🏖️ Více času na relax: Užijte si dovolenou navíc a sick days pro rychlý restart
  • 💳 Pohyb a zdraví: Vyčistěte si hlavu s MultiSportkou a doplňte energii ovocem i špičkovou kávou
  • 🥳🥂Tým a zážitky: Staňte se součástí party na legendárních firemních akcích a sympoziích 2× ročně

Co od vás očekáváme?

• Zkušeného profíka: Máte za sebou 5+ let v účetnictví (a aspoň 2 roky vedení týmu)
  • Mistra Pohody: Program Pohoda ovládáte levou zadní ⌨️⚡
  • Osobnost: Jste organizovaní, zodpovědní a nebojíte se výzev 💪
  • Jazyky: Čeština C2 je nutnost, Angličtina B2 velkou výhodou 🇨🇿/🇬🇧

Co bude Vaším úkolem?

• Lídr týmu: Budete mentorem a metodickou oporou svým kolegům – podpora týmu je u nás základem úspěchu.
  • Expertíza: Zastřešíte finální kontrolu DPH i KH a sestavíte daňová přiznání k DPPO
  • Konzultant: Stanete se klíčovým parťákem pro naše klienty v otázkách odborného poradenství.
  • Strategie: Pravidelně reportujete výsledky svého týmu vedení společnosti na týdenních poradách.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, Contribution holiday, Individual schedules of working hours, Corporate events, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job

Job location:
Praha
Salary:
65 000 – 85 000 CZK/month
Full-time work
Contract Duration:
Permanent
University
Czech (Proficient), English (Intermediate)