1 June

Mzdová/ý účetní - SLUTO s.r.o.

40 000 – 45 000 CZK/month
Jsme účetní a daňová kancelář SLUTO s.r.o. s více než pětadvacetiletou zkušeností v oblasti účetnictví, daňového poradenství a zpracování mezd. Díky naší registraci u Komory daňových poradců ČR a ocenění jako účetní firma roku 2019 zajišťujeme kompletní účetní, mzdové a daňové služby pro více než 1 400 klientů z různých oborů. Jsme na cestě k plné digitalizaci, která klientům poskytuje efektivitu a svobodu soustředit se na jejich hlavní činnosti. Dávno jsem překročili rámec podpory našich klientů daleko za jen „běžné“ zpracování účetnictví. Logo naší společnosti, sestavené ze dvou znaků "rovná se", vyjadřuje naši snahu o dosažení rovnováhy mezi povinnostmi podnikatele v rámci platné legislativy a jeho přáním, resp. představami, o řízení podnikatelských aktivit.

Koho hledáme?

Mzdovou účetní/mzdového účetního s praxí, která/ý je zodpovědná/ý a komunikativní. Pokud Vás baví hledat řešení, dotahovat věci do konce a potřebujete, aby Vaše práce měla smysl a zajímáte se o mzdovou legislativu, máme pro Vás pracovní příležitost. Díky Vaší odborné práci se budou moci klienti věnovat naplno svému podnikání.

Co Vás čeká:

• Kompletní zpracování mezd zaměstnanců našich klientů v ekonomickém programu
  • Komunikace s přidělenými klienty – telefonická, písemná i osobní
  • Příprava personálních dokumentů
  • Sestavováni přihlášek, odhlášek zaměstnanců i zaměstnavatelů; přehledů, statistických výkazů apod. týkajících se mzdové oblasti
  • Základní komunikace s úřady ve věcech týkajících se mzdové problematiky přidělených klientů

Co od Vás očekáváme:

• Praktické zkušenosti ve zpracování mezd minimálně 1 rok
  • Orientaci v zákoníku práce a aktuální legislativě týkající se mzdové oblasti
  • Znalost programu PAMICA, POHODA pro Vás bude v začátku velkou výhodou
  • Perfektní znalost českého jazyka (součástí práce je i komunikace s klienty)
  • Schopnost organizovat si samostatně pracovní činnosti, ale i pracovat týmově
  • Chuť učit se novým věcem a získávat další znalosti
  • Ochotu komunikovat s klienty
  • V případě, že Vám komunikace v AJ není cizí, můžete získat klienty, u kterých svoji znalost využijete
  • Pečlivý přístup a odpovědnost za svoji práci, spolehlivost a loajalitu

Co Vám můžeme nabídnout:

• Vedení, odbornou radu a podporu vedoucího týmu, do kterého budete patřit, stejně jako podporu kolegyň
  • Oporu v metodických postupech jak při zpracování mezd a personalistice, tak i v komunikaci s klienty
  • Podporu Vašeho dalšího vzdělávání v různých směrech – mzdová legislativa, jazyky, soft skills,…
  • Pružnou pracovní dobu
  • Po zapracování motivující finanční ohodnocení (prémie formou podílové mzdy), stejně jako jistotu fixní mzdy
  • Mnoho zajímavých benefitů včetně výborné kávy, ovoce a občerstvení na pracovišti, home office, sick days, stravenkový paušál, MultiSport kartu nebo benefitní kartu nebo příspěvek na pojištění, dovolená navíc, příspěvek na vzdělávání a další
  • Dobrý pocit z toho, že má Vaše práce smysl
  • Teambuildingové akce
  • 2× do roka pojedete na celofiremní Sympozium, kde se budete nejen vzdělávat, ale i bavit
  • Práci v kolektivu fajn lidí, kde si tykáme (přestože v inzerátu vykáme :-))

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, Contribution holiday, Individual schedules of working hours, Corporate events, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job

Job location:
Praha
Salary:
40 000 – 45 000 CZK/month
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Pre-intermediate)