SIS Renewables s.r.o. je v rámci dynamické skupiny SIS Construction a.s. pilířem v oblasti obnovitelných energií. Specializujeme se na projekty v oblasti obnovitelných zdrojů energie pro segment B2B. Naše expertní týmy se zaměřují na realizaci fotovoltaických systémů a bateriových uložišť, které jsou klíčem k udržitelné budoucnosti. S podporou silného partnera, SIS Construction a.s., nabízíme komplexní řešení v energetice.
Aktuálně hledáme zkušeného projektového manažera, který se bude hrát klíčovou roli ve spolupráci při koordinaci jednotlivých fází realizačních činností, zajišťování plynulého průběhu projektů od přípravy po finální realizaci. A proč být právě u nás? Naše divize obnovitelných energií Vám nabídne nejen zajímavé projekty, ale i zázemí mladého a profesionálního týmu v rámci firmy, která je na trhu již deset let.
Co by Vás na této pozici čekalo?
- Úzká spolupráce s týmem přípravářů a rozpočtářů
- Komplexní vedení a řízení realizace projektů v oblasti výstavby velkých průmyslových elektráren, a to ve všech jejich fázích – od přípravy až po předání hotového díla
- Zpracování časových a finančních plánů projektu a jejich následné řízení s důrazem na efektivní využití zdrojů a dodržení stanoveného rozpočtu.
- Koordinace činností subdodavatelů a externích partnerů s cílem zajištění plynulé a kvalitní realizace všech částí projektu.
- Odpovědnost za dodržení smluvených termínů dokončení staveb, včetně operativního řízení harmonogramu
- Komunikace s investorem a dalšími klíčovými partnery projektu, včetně pravidelného reportingu o stavu realizace.
Co vám můžeme nabídnout?
- Účast na zajímavých dlouhodobých projektech v rámci celé České republiky
- Home office a flexibilní pracovní doba
- 5 týdnů volna (4 týdny dovolené + 1 týden placeného volna navíc)
- Karta Benefit Plus Cafeterie a Multisport karta s příspěvkem
- Stravenkový paušál
- Myslíme za Vás na vše, a proto nabízíme příspěvek na životní pojištění po 1. odpracovaném roce ve výši 25.000 Kč/ rok a po dalším roce ve výši 50.000 Kč ročně.
- Výuka angličtiny na pracovišti
- Firemní akce a teambuildingy
Co od Vás budeme očekávat (ale nebojte se nám ozvat, kdybyste je nesplňovali všechny):
- Praxi alespoň 2 roky na obdobné pozici buď v oboru Elektro nebo fotovoltaických elektráren a bateriových uložišť
- Zájem o obor elektro-technika a obnovitelné zdroje energie,
- Zkušenosti s vedením projektů
- Znalost čtení projektové dokumentace
- Znalost práce v MS Excel
- Zodpovědnost, pečlivost, komunikativnost, týmového hráče
Zaujala Vás nabídka? Ozvěte se nám a pošlete nám Váš životopis. Budeme se těšit.