1 June

NÁKUPČÍ - Asteelflash Plzeň s.r.o.

Asteelflash Plzeň s.r.o. patří mezi přední světové výrobce elektronických sestav. Jsme součástí skupiny Asteelflash, která ve svých 27 závodech po celém světě zaměstnává přes 24000 zaměstnanců. Poskytujeme špičkové inženýrské a výrobní služby všem průmyslovým odvětvím. V našem závodě v Plzni se zabýváme výrobou a montáží desek plošných spojů a jejich prototypováním.

Hledáte nové uplatnění na trhu práce s předpokladem rychlého kariérního růstu?

Baví Vás práce v nákupu a v logistice? Rádi komunikujete, máte chuť do práce a elán?

V současné době hledáme nového kolegu, nebo kolegyni, do oddělení nákupu a logistiky. Pošli nám svůj životopis a my tě rádi pozveme na osobní setkání v naší firmě.

V čem by spočívala Vaše práce?

• v operativě v oddělení nákupu a logistiky, především v objednávání materiálu potřebného pro výrobu
  • v komunikaci a v jednání s dodavateli a se zákazníky
  • v případě nedodání standardních dodávek, hledání alternativních materiálů na volném trhu a mezi brokery
  • v aktualizaci dat v ERP systému (karta dodavatele a materiálu)
  • v pravidelné kontrole chybějících potvrzení a nedodaného potvrzeného materiálu
  • v zapojení při snižování stavu zásob
  • ve spolupráci napříč ostatními odděleními
  • reporting výsledků

Jaké musíte mít předpoklady pro tuto práci?

• min. SŠ vzdělání s maturitou, ideálně technického zaměření (není však podmínkou)
  • zkušenosti z oddělení nákupu
  • komunikativní znalost AJ (každodenní používání při telekonferencích s dodavateli a zákazníky)
  • komunikační schopnosti
  • schopnost rychlého rozhodování
  • analytické myšlení (práce s čísly)
  • dobrou znalost MS office (Excel, Outlook)
  • zkušenosti s ERP systémem QAD/SAP výhodou

Rádi Vám včetně stabilní mzdy a benefitů nabídneme:

• zajímavou a různorodou práci v mezinárodní společnosti
  • pružnou pracovní dobu
  • osobní rozvoj a školení
  • 100% podporu od všech kolegů
  • 100% zaškolení
  • dobrou dopravní dostupnost - práce přímo v Plzni
  • příjemnou atmosféru, kterou ve firmě tvoříme všichni
  • vysoký předpoklad kariérního růstu

Educational courses, training, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Self-organization of the job

Full-time work
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
English (Intermediate)