29 May

Mzdová/ý účetní na HPP/DPP/DPČ - JLV, a.s.

42 000 CZK/month

Jsme malý a přátelský tým ve stabilní české společnosti s více než 65letou tradicí. Hledáme zaměstnance na plný, případně i zkrácený úvazek, s docházkou do firmy (dle potřeb a dle dohody). Je pro nás důležité najít spolehlivého, precizního a zodpovědného kolegu/kolegyni, který bude zpracovávat mzdy pro cca 250 zaměstnanců (HLA, DPP, DPČ).

Pracujeme se mzdovým systémem Karat s přenosem dat z docházkového systému Alveno.

Co od vás očekáváme

• ukončené SŠ
  • zkušenost s vedením mzdové agendy v souvislosti s platnou legislativou

Co nabízíme

• zázemí velké a stabilní české společnosti
  • zaškolení do SW Karat
  • interní i externí školení
  • pružnou pracovní dobu a možnost využití home office

Zaměstnanecké benefity:

• příspěvek na stravování
  • vánoční odměna (1/2 průměrné měsíční mzdy)
  • po roce příspěvek na penzijní připojištění 450-1200 Kč
  • bezplatné firemní kurzy anglického jazyka
  • bezplatné využití firemní fitnessu i pro rodinné příslušníky
  • možnost se zúčastnit firemních akcí
  • 5 týdnů dovolené (po roce zaměstnání)
  • karta PLUXEE (příspěvek zaměstnavatele na volnočasové aktivity) nebo Mutlisport karta

Nástup: červenec 2026

Mzda za plný úvazek: 42 000 Kč

Jak se přihlásit

Pokud Vás tato pracovní pozice osloví, pošlete nám svůj profesní životopis. Pokud se Vám do 5 pracovních dnů neozveme, znamená to, že jsme dali přednost jiným uchazečům.

Company catering, Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, 13th monthly salary, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure

Salary:
42 000 CZK/month
Full-time work, Part-time work
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)