29 May

Account Manager - Publicis Groupe

Publicis Groupe je nejstarší komunikační agentura na světě. Patří mezi tzv. velkou čtyřku globálních marketingových agentur. Centrálu společnosti najdete na pařížské Champs-Élysée a jejích 84 000 zaměstnanců ve více než 100 zemích celého světa. Český Publicis Groupe je pilotní a průkopnickou zemí. Francouzskou tradici a eleganci okořeňuje svým startupovým a inovativním přístupem. A jak Publicis přistupuje ke svým klientům? Staví na míru týmy kolem klientů a kombinuje know-how svých 3 businessových pilířů: médií (Publicis Média), komunikace a kreativy (Saatchi&Saatchi, Leo Burnett, MSL), dat a technologií (Publicis Production). Oddělení dat a technologií je v rámci Publicis Groupe unikátním celosvětovým Center of Excellence, což do pražské pobočky přináší ty nejzajímavější projekty a zvučné značky z celého světa.

👋 Máš rád/a, když mají věci svůj systém, jasný plán a všechno do sebe zapadá? Baví tě koordinovat více projektů najednou, držet termíny pod kontrolou a být tím člověkem, který ví, co se kdy děje a co je kde potřeba dotáhnout?

Pro jednoho z našich dlouhodobých klientů z automotive segmentu hledáme Account Managera/Managerku, který/á bude zastřešovat adaptaci marketingových materiálů pro lokální trhy (CZ/SK). Čeká tě práce v prostředí s jasně nastavenými procesy, dlouhodobým plánováním a důrazem na kvalitu, konzistenci a detail.

Pokud tě těší dobře zorganizovaná práce, umíš si udržet přehled i ve větším množství rozpracovaných úkolů a baví tě být spojovacím článkem mezi klientem a interními týmy, možná hledáme právě tebe.

CO TĚ U NÁS ČEKÁ:

• Koordinace projektů lokalizace a adaptace marketingových materiálů pro významného mezinárodního klienta z automotive segmentu. 🚗
  • Řízení několika paralelně běžících projektů od zadání přes produkci až po finální dodání.
  • Každodenní komunikace s klientem i interními specialisty napříč týmy.
  • Hlídání harmonogramů, priorit, rozpočtů a kvality výstupů.
  • Dohled nad tím, aby všechny materiály odpovídaly zadání, brand guidelineům a požadovaným standardům.
  • Práce v prostředí s jasně definovanými procesy, očekáváními a dlouhodobou spoluprací.
  • Zázemí stabilní mezinárodní skupiny a přátelského týmu, který si vzájemně kryje záda.

CO OD TEBE OČEKÁVÁME:

• Zkušenost z reklamní agentury, marketingového oddělení nebo obdobné projektově orientované pozice (víš co je to klíčový vizuál, timing, briefing a co za takovým procesem kampaně stojí).
  • Schopnost efektivně koordinovat více projektů současně a udržet si přehled o prioritách.
  • Přirozený smysl pro organizaci, plánování a nastavování procesů.
  • Důslednost při práci s detaily a schopnost dotahovat věci do konce bez ztráty kvality.
  • Silné komunikační schopnosti a profesionální vystupování směrem ke klientovi i kolegům.
  • Samostatnost, spolehlivost a schopnost převzít odpovědnost za svěřené projekty.
  • Češtinu/slovenštinu na úrovni rodilého mluvčího a angličtinu minimálně na úrovni B2 (mluvená i psaná) – většina zadání a materiálů k nám přichází v AJ a role pravidelně komunikuje se zahraniční klientskou centrálou.
  • Běžnou uživatelskou znalost MS Office.

CO TI MŮŽEME NABÍDNOUT:

• Odpovídající finanční ohodnocení.
  • Flexibilní pracovní dobu a možnost rozumně si organizovat pracovní den.
  • 25 dnů dovolené + 3 My Days ročně.
  • Po zkušební době benefitní budget 15 000 Kč ročně na stravenky nebo pojištění.
  • Možnost Multisport karty.
  • Budget na vzdělávání a profesní rozvoj.
  • Interní workshopy a rozvojové programy.
  • Well-being aktivity.
  • Moderní kanceláře v Docku a služby v areálu (kolárna, čistírna, Rohlík Point, masáže, kadeřnictví a další).

Pokud tě baví práce, ve které jsou důležité dobré procesy, pečlivost, kvalitní koordinace a dlouhodobé partnerství s klientem, budeme rádi, když se nám ozveš.

Cell phone, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Education allowance, Notebook, Refreshments on workplace, Children-friendly office, Dog-friendly office

Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)