Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni se snažíme, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně. Chceš být u projektů, které mají reálný dopad na každodenní život tisíců lidí?
Přidej se k nám a podílej se na přípravě klíčových dopravních staveb v ČR – od prvního návrhu až po okamžik, kdy se projekt předá k realizaci.
Co vás čeká
Chcete vidět za sebou konkrétní výsledky? Baví Vás technika, práce v terénu i v laboratoři a chcete se podílet na projektech, které mají skutečný dopad na českou dopravní infrastrukturu?
Do akreditované laboratoře ŘSD hledáme nového kolegu nebo kolegyni, který/á se bude podílet na zkoušení stavebních materiálů, kontrole kvality dopravních staveb a technologické podpoře projektů po celé ČR. Čeká Vás různorodá práce, kombinace terénu a laboratoře, moderní technologie i prostor stát se respektovaným odborníkem ve svém oboru.
- Provádění odběrů vzorků stavebních materiálů v terénu (asfaltové směsi, beton, kamenivo, zeminy)
- Zkoušení materiálů v laboratoři i v terénu včetně vyhodnocování výsledků a zpracování protokolů
- Kontrola technologických vrstev a povrchových vlastností vozovek
- Posuzování vhodnosti zemin pro konstrukční vrstvy
- Schvalování průkazních zkoušek, zkoušek typu a receptur betonů či asfaltových směsí
- Spolupráce na reklamačních šetřeních a kontrole technologických linek
- Účast na technických konzultacích a přípravě technických a technologických předpisů
- Technická podpora ostatních organizačních útvarů
- Podíl na kontrolách stavebních prací a dodržování technologických zásad při realizaci staveb
- Plnění úkolů vyplývajících z Příručky kvality laboratoře
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
Hledáme člověka, kterého baví technika, umí přemýšlet v souvislostech a nebojí se kombinace práce v laboratoři i v terénu. Nemusíte být hotový expert – důležitá je chuť učit se, převzít odpovědnost a stát se součástí týmu, který drží kvalitu českých silnic a dálnic.
- Kandidáta se VŠ/SŠ vzděláním stavebního nebo technického směru, ideálně se zaměřením na dopravní stavby či stavební materiály
- Technicky orientovaného člověka se schopností pracovat s dokumentací a analyticky přemýšlet
- Aktivního řidiče s ŘP sk. B
- skupina E výhodou (možnost doplnění po nástupu)
- skupina C vítána
- Člověka, kterému nevadí kombinace práce v laboratoři a v terénu
- Fyzicky zdatného kolegu/kolegyni schopného manipulace s těžšími vzorky
- Týmového hráče s chutí učit se nové věci a dále se odborně rozvíjet
- Výhodou je praxe v oblasti zkušebnictví, diagnostiky nebo stavebních materiálů
- Ochotu občas cestovat po ČR, včetně výjimečné víkendové či noční práce
Co vám můžeme nabídnout
- Stabilní zaměstnání ve státní organizaci s dlouhodobým významem
- Práci, která má reálný dopad na podobu české dopravní infrastruktury
- Možnost odborného růstu, vzdělávání a účasti na konferencích
- Zkušený tým, který Vám pomůže v adaptaci i dalším rozvoji
- Pružnou pracovní dobu
- 5 týdnů dovolené
- 5 dní indispozičního volna
- Stravenkový paušál
- Možnost 2 dnů home office měsíčně
- Výuku angličtiny
- Benefitní kartu nebo penzijní připojištění
- Plně hrazenou dálniční známku
- Permanentky do ZOO a Aquaparku