Přidejte se k nám a staňte se součástí stabilní německé společnosti s rodinnou tradicí. Vyrábíme komponenty pro prémiové značky automobilů (sedadla, elektromotory, zamykací moduly). Každé třetí nové vozidlo na světě je vybaveno alespoň jedním z našich výrobků.
Váš úkol:
Přiřazovat, upravovat a rušit uživatelská oprávnění pro centrální HR systémy SAP HCM a SuccessFactors
Řešit problémy související s přístupem a poskytovat podporu koncovým uživatelům při žádostech o oprávnění
Spravovat tabulky související s oprávněními v SAP HCM za účelem podpory strukturálních oprávnění
Zajišťovat soulad oprávnění s organizačními rolemi a zásadami ochrany osobních údajů
Provádění kontrol oprávnění za účelem zajištění souladu s předpisy pomocí ad-hoc reportů
Správa dokumentace kritických přiřazení a změn oprávnění
Poskytování poradenství kolegům z HR ohledně postupů a zásad pro žádosti o oprávnění
Podpora při projektech v oblasti HR systémů
Váš profil:
Středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání se zaměřením na HR, ekonomii nebo podnikovou ekonomiku
Pokročilá znalost anglického jazyka v písemné i ústní formě je nutná
Znalost němčiny na středně pokročilé úrovni je výhodou
Předchozí profesní zkušenosti v servisním centru nebo na administrativní pozici
Znalost SAP HCM, SuccessFactors nebo podobných HR systémů je výhodou, zejména znalost HR datových struktur nebo oprávnění založených na rolích
Dobrá znalost MS Office (Outlook, Word, Excel)
Vysoká orientace na služby a vstřícnost k zákazníkům
Samostatný a strukturovaný způsob práce, smysl pro detail a silný smysl pro důvěrnost
Nabízíme:
stravenkový paušál 135 Kč, slevy v restauracích OC Nová Karolina
příspěvek na životní a penzijní připojištění
příspěvek na dopravu
elektronické benefity - Benefit Plus
odměnu před dovolenou a Vánoci, případně podíl na zisku společnosti
parkování v podzemních garážích
moderní a nově vybavené kanceláře
pružnou pracovní dobu (core time mezi 9.00 - 14.00h) v délce 7,5h/denně
dobrou dopravní dostupnost tramvají, autobusem, vlakem, na kole i koloběžce díky lokalitě v centru Ostravy
jazykové vzdělávání a další kurzy
využít můžete kopřivnického rehabilitačního střediska
organizujeme sportovní a kulturní aktivity pro naše zaměstnance a dětské tábory pro děti našich zaměstnanců
zvýhodněné tarify telefonování a internetu od Vodafone
samozřejmostí je notebook
přátelskou a uvolněnou atmosféru
inovativní prostředí (hledáme prostor pro zlepšení, automatizujme, robotizujeme)
5 týdnů dovolené
služební cesty do zahraničí
Holidays 5 weeks, 13th monthly salary, Flexible start/end of working hours, Contributions to the pension / life insurance, Above-standard medical care