25 May

BRAND MANAGER - Lékárna.cz

BRAND MANAGER | Love Brand & Community Growth Lékárna.cz a Mojalekáreň.sk

Do našeho týmu marketingového týmu hledáme kreativního a strategicky uvažujícího Brand Managera, který chce budovat silnou značku v oblasti zdraví jinak než tradiční „billboardovou“ a „televizní“ cestou.

Nehledáme korporátního správce kampaní. Hledáme člověka s přirozeným citem pro trendy, komunitu, obsah a moderní marketingové myšlení.

Někoho, kdo rozumí tomu, že silný brand dnes nevzniká jen díky velkým mediálním rozpočtům, ale především díky důvěře, autenticitě, chytrým nápadům a schopnosti vytvářet dlouhodobý vztah se zákazníkem. Seniorita není podmínkou.

Jsme etablovaný e-commerce hráč s obratem přes 1 mld. Kč a ambicí stát se skutečným love brandem v oblasti zdraví, prevence a zdravého životního stylu.

Co bude Vaší rolí

• Spoluvytvářet dlouhodobou brand strategii společnosti
  • Budovat zákaznickou komunitu a posilovat vztah zákazníků ke značce
  • Přicházet s „out of box“ marketingovými koncepty a smart campaigns s vysokým dopadem
  • Identifikovat trendy v oblasti zdraví, longevity, beauty, biohackingu, suplementace a zdravého životního stylu
  • Přinášet edukativní obsah a témata, která budou zákazníci skutečně chtít sledovat a sdílet
  • Spolupracovat s content, CRM, social media, performance i obchodním týmem
  • Hledat nové formy komunikace, ambasadorství, partnerství a community engagementu
  • Vytvářet positioning značky, který nás jasně odliší od konkurence
  • Rozvíjet brand napříč online prostředím, sociálními sítěmi, eventy i zákaznickou zkušeností

Koho hledáme

• Marketéra s přirozenou kreativitou a citem pro moderní brand building
  • Člověka, který chápe rozdíl mezi „kampaní“ a dlouhodobým budováním značky
  • Osobnost, která sleduje trendy a dokáže je rychle převádět do konkrétních nápadů
  • Někoho, kdo umí přemýšlet v kontextu komunity, emocí a customer experience
  • Samostatného člověka s tahem na branku a schopností prosadit nové myšlenky
  • Výhodou je zkušenost z e-commerce, lifestyle, beauty, health nebo FMCG segmentu

Co nabízíme

• Možnost výrazně ovlivnit podobu silné české značky
  • Velký prostor pro realizaci vlastních nápadů
  • Rychlé rozhodování a prostředí bez zbytečné korporátní byrokracie
  • Tým, který chce tvořit moderní značku s dlouhodobým přesahem
  • Projekty, které mají reálný dopad na stovky tisíc zákazníků
  • Odpovídající finanční ohodnocení a možnost profesního růstu
  • Hybridní formu práce — kombinace práce z kanceláře
  • 5 týdnů dovolené, stravenkový paušál, notebook, telefon, vzdělávání
  • Zázemí stabilní a rostoucí společnosti s více než 25letou pozicí na českém a slovenském trhu

Pokud Vás baví marketing, který vytváří vztah ke značce, a ne pouze mediální zásah, budeme rádi, když se ozvete.

Místo výkonu práce: Chrudim

Možný nástup: dohodou

Cell phone, Individual schedules of working hours, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Bonuses, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook, Cafeteria, Self-organization of the job, Discount on company products / services

Bachelor's
Czech (Proficient), English (Intermediate)