21 May

Intersport - Manažer podpory maloobchodních systémů - INTERSPORT

Co nebo kdo je to Intersport? Oficiálně prodejce sportovního vybavení se sítí 28 prodejen po celé České republice. Ale můžeme to říct i jinak: jsme místo, kde to žije sportem. Prodáváme sportovní oblečení a doplňky, našim zákazníkům servisujeme vybavení, komunikujeme se zástupci předních světových značek, zajímáme se o trendy, zkoušíme nové produkty, školíme se. Ale hlavně se bavíme a ze všeho nejčastěji se bavíme o sportu se zákazníky. Naši zaměstnanci jsou z drtivé většiny sportovní nadšenci – máme tady všechny od trenérů až po běžce začátečníky. Proto nám můžeš životopis poslat, i když jsi do sportovních vod ještě nezabrousil/a. Důležitá je pro nás chuť se vzdělávat a vzájemně si vypomoct. Zbytek tě můžeme naučit.

Hledáme nového kolegu, který převezme klíčovou roli v podpoře a rozvoji interního systému řízení zásob zboží, pokladního systému, věrnostního programu a správě produktových dat a cen napříč naší maloobchodní sítí. Budete prvním kontaktním místem pro uživatele systémů v prodejnách, zároveň poradcem při implementacích nových procesů a koordinátorem školení. Tato pozice není jen technická podpora — jde o roli, která aktivně přenáší potřeby českého trhu směrem k rakouské centrále a naopak zajišťuje, aby globální procesy dávaly smysl v lokálním prostředí.

Co bude Vaší náplní práce:

• Podpora uživatelů interního systému řízení zásob — primárně telefonicky, řešení problémů na místě
  • Koordinace procesů a nástrojů na prodejnách a centrále (objednávání, zakládání položek/vytváření objednávek, příjem zboží, pokladní aplikace, veškerý uživatelský software v systému řízení zásob, vyhodnocení v informačním systému BW, zpracování skladových zásob včetně stanovení zůstatkové hodnoty atd.)
  • Spolupráce s lokálním týmem v ČR i s týmem v rakouské centrále
  • Aktivní prosazování potřeb lokálního trhu, překlady a adaptace procesů do českého prostředí
  • Poradenství novým prodejnám při implementaci systému — plánování školení, IT objednávky
  • Samostatné vedení a organizace školících aktivit pro prodejny a další uživatele
  • Koordinace testování pokladních programů a tvorba testovacích plánů
  • Řízení celého procesu inventarizace zásob na prodejnách
  • Eskalace systémových problémů a řízení partnerů podpory

Co očekáváme:

• Základní znalosti v oblasti IT, vzdělání v oblasti maloobchodu, IT nebo příbuzném oboru
  • Porozumění základním souvislostem v rámci systému řízení zásob a základním procesům a pracovním postupům v maloobchodní společnosti
  • Zkušenost s podporou uživatelského softwaru, včetně kontaktu s uživateli nebo zkušeností s technickou podporou (helpdesk)
  • Zkušenosti se standardními softwarovými balíky
  • Prozákaznická orientace
  • Schopnost věci aktivně posouvat a prosazovat
  • Komunikační dovednost, orientace na cíl, strukturovaný přístup k práci
  • Velmi dobrá znalost MS Office
  • Výhodou jsou zkušenosti s projektovou činností
  • Němčina slovem i písmem (podmínka; denně komunikujete s rakouskou centrálou)
  • Angličtina na dobré úrovni

Co nabízíme:

• Seniorní pozici s reálnou odpovědností a prostorem pro vlastní iniciativu
  • Flexibilní práci na dálku s příležitostným cestováním (Praha, prodejny po celé ČR, Rakousko)
  • Spolupráci s obchodními partnery v ČR, SR a Maďarsku
  • Zázemí stabilní společnosti s etablovanou maloobchodní sítí
  • Možnost zvýhodněného nákupu sportovního zboží
  • Multisport
  • Příspěvek na stravování
  • Služební automobil, laptop, mobil
  • Mzda: individuálně dle zkušeností

Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete nám prosím Váš životopis.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Foreign business trips, Cell phone, Work mostly from home, Car for private purposes, Individual schedules of working hours, Corporate events, Flexible start/end of working hours, Notebook, Self-organization of the job, Discount on company products / services

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), German (Proficient), English (Advanced)