Hledáme nové kolegy do služby pro děti a dospívající – psychologa / psycholožku s terapeutickým výcvikem
Jsme Neposeda, Jsme #safespace
Proč právě k nám?
Propojujeme sociální práci, výzkum a technologie.
Stojíme za vývojem a realizací unikátní deskové hry Safe Space, která pomáhá otevírat komunikaci a posilovat vztahy mezi dětmi a dospělými.
Spolupracujeme s Katedrou sociální práce Filozofické fakulty Univerzity Karlovy, společně jsme v roce 2025 získali 1. místo v AI AWARDS v kategorii Společenský přínos využití Ai v sociální práci.
Jsme součástí expertního Národního centra sociálních studií.
Na projektech pracujeme společně s těmi, kteří v nich působí – protože věříme, že změna musí vznikat zevnitř.
Jsme organizace s mnohaletou tradicí a jediná technologická sociální služba v Praze. Pracujeme s dětmi a mladými lidmi v našem Resetcentru na Praze 9. Vyhledáváme nové příležitosti a zkoušíme dělat věci jinak. Protože, když se nic nezmění, nic se nezmění. Práce s chybou a využití jejího potenciálu je součástí naší identity a týmových hodnot.
Koho hledáme
Součást práce
Co nabízíme
A longer unpaid leave, Cell phone, Educational courses, training, Bonuses, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Education allowance, International conferences, Notebook, The possibility of study leave