Přidej se k týmu SilentLab a podílej se na výrobě designových akustických boxů a prémiových interiérových produktů, které získávají mezinárodní ocenění.
Nejsme pásová výroba. Každý kus projde rukama lidí, kteří mají cit pro materiál, detail a kvalitu. A právě takového člověka hledáme.
Co budeš dělat?
• čalounit a zpracovávat jednotlivé části našich akustických produktů
• pracovat s látkami, výplněmi a dalšími materiály používanými při výrobě prémiových produktů
• stříhat a připravovat materiál pro čalounění
• podílet se na šití a dokončování čalouněných částí
• pracovat s čalounickou sponkovačkou a dalšími nástroji při kompletaci výrobků
• podílet se na výrobě produktu od jednotlivých částí až po finální celek
• podílet se na skládání jednotlivých dílů do finálního designového celku
• pracovat na výrobě produktů, kde každý detail tvoří důležitou součást celku
• spolupracovat s menším týmem kolegů ve výrobě
Koho hledáme?
Nemusíš být jen vyučený čalouník.
Rádi poznáme i šikovné lidi z příbuzných oborů — například krejčí/krejčové, brašnáře, pracovníky z výroby nábytku nebo kohokoliv, kdo umí pracovat rukama, má cit pro detail a chce za sebou vidět kvalitní práci.
Práce je ideální pro někoho, kdo má zkušenost s čalounictvím, šitím nebo prací s textilem. Využiješ u nás práci s látkou, stříhání materiálu, šití, nastřelování i cit pro detail. Každý produkt vzniká postupně od jednotlivých částí až po finální designový celek, na kterém je vidět poctivá práce rukama.
Důležité pro nás je:
• pečlivost a smysl pro detail
• manuální zručnost
• chuť učit se nové věci
• spolehlivost a týmový přístup
Co u nás najdeš?
• jednosměnný provoz PO–PÁ 6:30–15:00
• menší sehraný tým cca 5 lidí
• kolegy, kteří tě vše zaučí a pomůžou ti v začátcích
• moderní a čisté pracovní prostředí
• práci, která není stereotypní
• stravenkový paušál, Cafeterii a Multisport kartu
• dovolenou přes Vánoce
• odměnu za doporučení nového kolegy
• možnost profesního růstu a dalšího vzdělávání
Pošli nám svůj životopis nebo pár slov o sobě. Rádi tě poznáme osobně a ukážeme ti, jak u nás vznikají produkty, které pomáhají lidem najít klid i soustředění.
Educational courses, training, Corporate events, Holidays 5 weeks, Work clothes, Bonuses, Education allowance, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria