9 May

STEVARD/KA mezinárodních vlaků 30.000-34.000 Kč/měsíc +diety (nástup zpravidla v Bohumíně) - JLV, a.s.

30 000 – 34 000 CZK/month

Plánujte si volno, využívej znalost jazyků, získávej zážitky a poznávej svět! Oblečeme Vás do uniformy a naučíme Vás vše, co potřebujete pro práci stevarda!

Hledáme Stevarda/ku pro práci v restauračních oddílech v nejnovějších vlacích ComfortJet, vlacích railjet a Pendolino na HPP s motivační mzdou 30.000 – 34.000 Kč + cestovní náhrady cca 4.000 - 6.500 Kč čistého měsíčně. Ke mzdě si můžete připočítat spropitné, které neregulujeme a zůstává stevardům – takže je na Vás, jak se budete snažit!

Vhodné i pro absolventy

Váš pracovní den bude probíhat na cestách ve vlacích, zejména (ale nejen) na moderních jednotkách SuperCity Pendolino, spojíte cestování s prací v gastronomii u ryze české stabilní společnosti JLV s dlouholetou tradicí na mezinárodním železničním trhu.

Odstartujete v pozici stevarda, kde bude především vaším úkolem příprava jídel a nápojů, obsluha cestujících v jídelním či bistro voze, v 1. třídě na jejich místě a ve 2. třídě s minibarem. Po určité době Vás zaučíme také na pozici vedoucího posádky za barem.

Váš pracovní den může být od pondělí do neděle, díky tomu máte volno i přes týden a opačně.

Začátek a konec Vaší směny bude zpravidla v Bohumíně, směny máme zpravidla dvoudenní a jednodenní. Při dvoudenních směnách je zajištěno ubytování na naše náklady.

Budete jezdit na tratích směr Vídeň, Košice, Praha a Karlovy Vary (trasy se mohou měnit).

Požadujeme:

• Minimálně vyučení OU/SŠ
  • Praxe z gastronomie je výhodou, ale ne podmínkou
  • Prozákaznické vystupování a týmového ducha
  • Zodpovědnost a dochvilnost
  • Anglický nebo německý jazyk na úrovni alespoň A2
  • Český jazyk minimálně na úrovni B1
  • Chuť cestovat
  • Odpovídající zdravotní stav dle vyhlášky č. 260/2023 Sb. (více informací naleznete na našich webových stránkách https://www.jlv.cz/kariera)

Nabízíme:

• Práci pro stabilní českou společnost JLV, a.s. s dlouholetou tradicí na mezinárodním železničním trhu, preferujeme dlouhodobou spolupráci
  • Flexibilní pracovní režim: pravidelný turnusový systém s možností volna přes týden i o víkendu
  • Plně hrazený tréninkový program a podporu supervizorů na prvních samostatných jízdách
  • Firemní online kurz anglického jazyka
  • Motivační mzdový systém s 13. platem (vánoční odměna, 1/2 průměrné měsíční mzdy)
  • Cestovní náhrady (cca 4.000 – 6.500 Kč čistého měsíčně).
  • 5 týdnů dovolené po roce zaměstnání
  • Zvýhodněný mobilní paušál
  • Proplácené očkování proti chřipce
  • Příspěvek na penzijní pojištění 450–1200 Kč/měs. po roce zaměstnání
  • Pluxee kartu (příspěvek zaměstnavatele na volnočasové aktivity)
  • Jídlo a nápoje za zvýhodněnou cenu na směně
  • Firemní kulturní a vzdělávací akce

Chcete se dozvědět více? Kontaktujte nás a zašlete nám svůj profesní životopis.

Pokud se Vám do 5 pracovních dnů neozveme, bude to znamenat, že jsme dali přednost jiným uchazečům.

Těšíme se na Vás!

Foreign business trips, Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Corporate events, Holidays 5 weeks, 13th monthly salary, Work clothes, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure, Discount on company products / services

Job location:
Bohumín
Salary:
30 000 – 34 000 CZK/month
Full-time work
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Intermediate), German (Basic), English (Basic)