5 May

Vedoucí/ho analytického oddělení - Technologická agentura ČR

ROZHÝBEJTE S NÁMI ČESKÝ VÝZKUM Daří se nám každým rokem podporovat více a více výzkumných projektů. Potřebujeme na to víc rukou. Přidáte se?

Hledáme vedoucí/ho analytického oddělení

Hledáme vedoucího týmu. Člověka, který se nebojí odpovědnosti, má smysl pro detail a je pečlivý a trpělivý. Zároveň dokáže rozvíjet sebe i svůj tým a svěřenou agendu.

CO OD VÁS OČEKÁVÁME?

• vedení oddělení
  • spolupráci s ostatními útvary
  • nastavování a naplňování svěřené agendy
  • rozvoj svěřené agendy včetně informačního systému
  • vedení svěřeného týmu a jeho rozvoj
  • systémovost, pečlivost proaktivita a představivost
  • zkušenosti s programovacími jazyky, specializovanými datovými, statistickými a analytickými nástroji výhodou

CO VÁM ZA TO NABÍZÍME?

• možnost vést a řídit zaběhnutý tým lidí
  • příležitost pracovat s unikátními daty, podílet se na tvorbě materiálů, které mají dopad na celou agenturu a výzkumný ekosystém
  • možnost hledat, vymýšlet a realizovat řešení analytických problémů
  • příležitost uplatnit stávající zkušenosti a získat nové
  • otevřené, vstřícné a přátelské pracovní prostředí a kolektiv
  • kariérní a odborný růst

JAK BUDE VYPADAT VÁŠ PRACOVNÍ DEN?

Připravte se na srdečný kolektiv a profesionální tým. Budete nastavovat systém správy dat, zadávat, kontrolovat a také vypracovávat analytické podklady pro potřeby agentury a dalších institucí. Součástí Vaší práce bude též podílet se na vývoji a rozvoji nového informačního systému, rozvoji datového skladu a webových aplikací mapujících český výzkumný prostor. Každý den budete v kontaktu se svým týmem, budete se také starat o jeho motivaci a profesní rozvoj.

JAK VÁS VIDÍ VÁŠ BUDOUCÍ NADŘÍZENÝ ZBYNĚK RŮŽIČKA?

Hledám člověka, který se nebojí odpovědnosti, má analytické myšlení, smysl pro detail a je pečlivý i trpělivý při práci s daty. Zároveň dokáže rozvíjet sebe, svůj tým a celou analytickou agendu. Umí se učit, hledat inspiraci a příležitosti, jak práci sobě a svému týmu zjednodušit a zefektivnit – ať už automatizací procesů, nebo lepším využitím našich informačních systémů a nástrojů. Za výhodu považuji zkušenosti z oblasti datové analytiky a praxi s řízením podobně náročných analytických projektů nebo týmů. Jako Váš nadřízený Vám budu plně k dispozici a podpořím Vás v každodenních činnostech, stejně tak jako Váš nový tým.

Technologická agentura České republiky klade důraz na rovné příležitosti mužů a žen při rozvoji jejich profesních drah. Jsme férový zaměstnavatel s dobrou atmosférou, který nabízí příležitosti i lidem se zdravotním postižením či jiným znevýhodněním. Jsme místo plné příležitostí – pro každého, bez rozdílů.

V případě zájmu o tuto pozici pošlete svůj životopis a krátký motivační dopis a návrh koncepce oddělení. Návrh koncepce i motivační dopis prosím opravdu střídmě (cca na jednu A4), poslouží nám ke společné diskuzi.

Cell phone, Educational courses, training, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Education allowance, Flexible start/end of working hours, Notebook

Full-time work
Contract Duration: